reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka OGROMNE GRATULACJE !!!! Buziaki dla Ciebie dzielna mamusiu i syneczka :*

Jeszcze można stwierdzić ze pewnie Blanka się fanti boi i konsekwecji wyjścia wyjścia lutym dlatego czeka grzecznie na swoją kolej :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
A wystarczyło uważnie czytać i ani Blanka ani Grześ nie musieliby się bać dobrej cioci fanti :) mówiłam przecież że ostatni tydzień lutego każdy już może :p

My nie dawno wróciliśmy z występów na konkursie "mój talent" gdzie udział brał zespół mojego syna. Oczywiście nie mogło być inaczej jak zdobycie przez nich nagrody głównej grand prix :)

Ostatnia edycja:
Po odebraniu nagrody :)

Załączniki

• 1456582036070.jpg
    1456582036070.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 64
Siwa i jak ktg?

Volka gratulacje :)

Fani gratki dla syna

Kustronka no stress, to wszystko przychodzi naprawdę bardzo naturalnie... ja wokół siebie dzieci nie mam w ogóle, jakoś nie potrafię złapać tez kontaktu, a jak przyszło co do czego to czułam jakbym od zawsze miała córkę i wszystkie czynności były jak bułka z masłem

Młoda i położna ma święta racje ;) ja też nikomu nie mowie o terminie, wyjdzie kiedy wyjdzie, jakoś nie wierze żebym miała jakiś większy wpływ na datę porodu

Serduszko daj sobie czas, odpoczywaj, mnóstwo emocji przez ciebie przeszło przez ostatni miesiąc

Sarna masz wyniki?

Balladyna ja mam na środek marca termin i wiem jedno - rodze w tym miesiącu, nie w lutym czy kwietniu :D tylko znając życie tu będą rozmowy o kolkach, karmieniu , postepach dzieci, a niektóre dalej będą się kulac ze skurczami, dwa światy ;)

Kkasia a co to za zabobon z kolorem czapki? Ja mam spakowane akurat biała i beżowa, ewentualnie w razie co cieplejszą niebieską

Aplikacja pokazuje mi 27 dni do terminu. Ale nie mam ciśnienia że to ma być już. Pamiętam jak to było po urodzeniu Hani i chcę się jeszcze pocieszyć tymi ostatnimi dniami. Nastawiam się że nawet w kwietniu mogę urodzić, a maluchem jeszcze zdążę sie nacieszyć :)
Do tego mam jeszcze sporo planów na najbliższe dni ;)

Fanti gratulacje dla syna! :)
A tak to widocznie Blanka się zestresowala[emoji14]że teraz nie wyjdzie wogole haha

Mi też się aż tak nie spieszy :D niech sobie posiedzi jeszcze masy nabierze ładnie[emoji14]a ja mogę jeszcze trochę się wyspać ^^

A ja nie ukrywam, ze sie niecierpliwie;) Kuba urodzil sie z waga 3510g w 37tyg i 6 dniu. Wiec Olek moze dobic do 4 i wiecej jak posiedzi za dlugo:p

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry