reklama
Volka OGROMNE GRATULACJE !!!! Buziaki dla Ciebie dzielna mamusiu i syneczka :*
My nie dawno wróciliśmy z występów na konkursie "mój talent" gdzie udział brał zespół mojego syna. Oczywiście nie mogło być inaczej jak zdobycie przez nich nagrody głównej grand prix
A wystarczyło uważnie czytać i ani Blanka ani Grześ nie musieliby się bać dobrej cioci fanti mówiłam przecież że ostatni tydzień lutego każdy już możeJeszcze można stwierdzić ze pewnie Blanka się fanti boi i konsekwecji wyjścia wyjścia lutym dlatego czeka grzecznie na swoją kolej
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
My nie dawno wróciliśmy z występów na konkursie "mój talent" gdzie udział brał zespół mojego syna. Oczywiście nie mogło być inaczej jak zdobycie przez nich nagrody głównej grand prix
Ostatnia edycja:
nailie
Fanka BB :)
Siwa i jak ktg?
Volka gratulacje
Fani gratki dla syna
Kustronka no stress, to wszystko przychodzi naprawdę bardzo naturalnie... ja wokół siebie dzieci nie mam w ogóle, jakoś nie potrafię złapać tez kontaktu, a jak przyszło co do czego to czułam jakbym od zawsze miała córkę i wszystkie czynności były jak bułka z masłem
Młoda i położna ma święta racje ja też nikomu nie mowie o terminie, wyjdzie kiedy wyjdzie, jakoś nie wierze żebym miała jakiś większy wpływ na datę porodu
Serduszko daj sobie czas, odpoczywaj, mnóstwo emocji przez ciebie przeszło przez ostatni miesiąc
Sarna masz wyniki?
Balladyna ja mam na środek marca termin i wiem jedno - rodze w tym miesiącu, nie w lutym czy kwietniu tylko znając życie tu będą rozmowy o kolkach, karmieniu , postepach dzieci, a niektóre dalej będą się kulac ze skurczami, dwa światy
Kkasia a co to za zabobon z kolorem czapki? Ja mam spakowane akurat biała i beżowa, ewentualnie w razie co cieplejszą niebieską
Volka gratulacje
Fani gratki dla syna
Kustronka no stress, to wszystko przychodzi naprawdę bardzo naturalnie... ja wokół siebie dzieci nie mam w ogóle, jakoś nie potrafię złapać tez kontaktu, a jak przyszło co do czego to czułam jakbym od zawsze miała córkę i wszystkie czynności były jak bułka z masłem
Młoda i położna ma święta racje ja też nikomu nie mowie o terminie, wyjdzie kiedy wyjdzie, jakoś nie wierze żebym miała jakiś większy wpływ na datę porodu
Serduszko daj sobie czas, odpoczywaj, mnóstwo emocji przez ciebie przeszło przez ostatni miesiąc
Sarna masz wyniki?
Balladyna ja mam na środek marca termin i wiem jedno - rodze w tym miesiącu, nie w lutym czy kwietniu tylko znając życie tu będą rozmowy o kolkach, karmieniu , postepach dzieci, a niektóre dalej będą się kulac ze skurczami, dwa światy
Kkasia a co to za zabobon z kolorem czapki? Ja mam spakowane akurat biała i beżowa, ewentualnie w razie co cieplejszą niebieską
Juana@
Aplikacja pokazuje mi 27 dni do terminu. Ale nie mam ciśnienia że to ma być już. Pamiętam jak to było po urodzeniu Hani i chcę się jeszcze pocieszyć tymi ostatnimi dniami. Nastawiam się że nawet w kwietniu mogę urodzić, a maluchem jeszcze zdążę sie nacieszyć
Do tego mam jeszcze sporo planów na najbliższe dni
Do tego mam jeszcze sporo planów na najbliższe dni
MłodaMama93
Fanti gratulacje dla syna!
A tak to widocznie Blanka się zestresowala[emoji14]że teraz nie wyjdzie wogole haha
A tak to widocznie Blanka się zestresowala[emoji14]że teraz nie wyjdzie wogole haha
MłodaMama93
Mi też się aż tak nie spieszy niech sobie posiedzi jeszcze masy nabierze ładnie[emoji14]a ja mogę jeszcze trochę się wyspać ^^
KubusiowaMama
A ja nie ukrywam, ze sie niecierpliwie Kuba urodzil sie z waga 3510g w 37tyg i 6 dniu. Wiec Olek moze dobic do 4 i wiecej jak posiedzi za dlugo
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
reklama