reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Volka wydaje mi się ze chciał się wygadać... bo on dopiero 2x widział umarlego raz babę która tir przejechał ale tam i tak nie było co oglądać był taki...przejęty ze tą mamą tego chłopaka i mało co tam im też nie zeszla i wogole :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam się z domu :) chodzę i ogarniam dom, puszczam pralkę i przygotowalam kurczaka na obiad- tzn na kolacje :) potem tylko ugotuje ciemny makaron i warzywa na parze... trochę jałowe ale taka mam dietę :/ wprawdzie to miał być obiad zjedzony dużo wcześniej ale nie wyrobilismy się ze wszystkim... M teraz jest z Zuzka na urodzinach koleżanki w sali zabaw a Bartek śpi jakaś godzinę... wcześniej non stop płakał, nie wiem co mu nie pasowało. Tylko na rękach był spokojny... nie wiem czy nie kupimy Misia Szumisia. Będę jeszcze rozmawiała z M na ten temat chociaż cena jego mnie przeraża :/
W poniedziałek mam mieć krzesełko polly magic a dzisiaj jak Bartek się obudzi to wyprobujemy tą kolyske bo chciałabym zrobić im tego kurczaka jak przyjadą z sali zabaw :)

Dzisiaj rana już super :)
Aaaaaaaaaaaaa i ja zdecydowanie bardziej polecam cesarke niż normalny poród bo miałam obydwa :) mimo iż dłużej dochodzi się do siebie po cesarce to ból jaki jest przy normalnym porodzie jest o wiele gorszy!!!
Jak dla mnie oczywiście :)

Isia ja Cie kobieto nie poznaje! Ile optymizmu z postow bije! Macierzynstwo zdecydowanie bardziej Ci sluzy niz ciaza:)
Ja tak jak Volka polecam puscic szum suszarki z youtuba. Bedziesz wiedziala czy szum go uspokaja:) Kube uspokajal niesamowicie:) jak szumialo to ja dziecka nie mialam;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Isia to to jednak perszing jestes. Dopiero co wrocila do domu a tu wszystko ogarniete. Podziwiam.
Arusiowa dzusiaj to juz doła miałam, że Arczi nie chce wyjść. Do tego corcia z rana urzadzila mi scenę i myslalam, ze wybuchne. Poniewaz moge wyczuć Arcziego pupe juz nie raz mu klapsa dałam.
Elisse chciałbym aby to nue byla choleostaza. Mam nadzueje, ze jutro zadzwonia i się dowiem.
Volka kciuki zaciśnięte. Daj bam znać co i jak.
Missoni to czekanie to jskas masakra, ale ja juz nie mam zadnego wpływu.
Dzieki Cien ja tez mocno trzymam&&&

reklama
Ja dziś kilka razy padam. Normalnie nie wiem co mi jest. 3 razy dziś spałam.
Młoda mimo wszystko twój mógł sobie darować opisy.
Ja też nie oglądam horrorów zwłaszcza na noc. A jak coś strasznego zobaczę to potem włączam reklamy. to takie odmóżdżające jest i pozwala nie myśleć.
Isia pokaż nam Bartusia w kołysce. A jak Zuza dziś? Lepiej?

Volka Ja już od dziś za Ciebie trzymam. Musi być dobrze i sprawnie jutro. I dawaj nam znać proszę :)

Bursztynek jak wieczór? Dobrze że mocz masz przejrzysty. Kolor widocznie z ilości przyjmowanych płynów taki.

Do góry