reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja sobie ie wyobrażam rodzic sama, mam nadzieje ze ten szpital gdzie chce rodzic nie wpadnie na taki pomysł żeby zakazać porodów rodzinnych... a te zakazy to macie w ogólnych szpitalach czy typowo polozniczych?

Edit ale masz sny :O to przerażające, ale macie swojego anioła stróża w razie co. Do mojej teściowej przychodzi w nocy jej brat cioteczny, który zginął jak miał 3 latka. Za każdym razem jak się jej śni to coś się dzieje.

Kamila ja tez się tak rozjechalam na mokrej podłodze, pobolalo 2 dni i przeszło, może jakiś mięsień się naciagnal. Z tymi puchnacymi nogami to sproboj polezec z nimi w górze, albo w chłodnej wodzie pomoczyc, czasami na końcówce nieźle się puchnie , całe szczęście ze nie musimy rodzic w lato :O

Ostatnia edycja:
reklama
Naile ja nie raz już płakałam, że nie chce tak mieć . Bo się boje -mojego męża dziadki tez mi się często śnią ... no i mam takie coś ,że przeczucia mam jakieś jak coś się stanie i często się tak dzieje ;) czarownica taka jestem ;D...

Nailie o nie nie nie;D nigdzie sie dzisiaj nie wybieram;D juz od 5 jestem na nogach, wiec dzisiaj zadne porody mi nie w glowie. Zwyczajnie brak sil;D
Urodzic musze przed 19 marca;D bo potem nie mam opieki dla synka i maz bedzie musial z nim zostac a ja sama na porodowce:( a ja nie chce sama rodzic:(

Ona termin mam na 12ego marca:) czyli jeszcze rowne 2 tyg zostaly:) a na ktorego Ty masz?
U mnie dwa dni temu tez jeszcze nic praktycznie nie bylo. Dopiero od wczoraj sie cos rusza. Na ktg wyszly delikatne skurcze, dzisiaj odszedl czop:) a jak rodzilam pierwszego synka to w ogole nic porodu nie zapowiadalo. Zadnego czopa, zadnych wczesniejszych skurczy, zadnego czyszczenia, nic. Po prostu o godz 16 zaczely sie skurcze regularne, na drugi dzien o 22 odeszly wody:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Edit ... jeszcze nie napisałam JAK ON WISIAŁ ja go nie widzialam ale po tym jak mi opowiedział że szczegółami co zamknęłam oczy wczoraj widziałam... chłopa wiszacego w tej pozycji!
nie lubię zostawać samą w domu na noc! Jak mój idzie na nocke to jestem cała chora[emoji14]horrorów nie oglądam bo bym umarła na zawał w ciągu 15 minut a ten mi takie rzeczy opowiada na noc jeszcze...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Troche niepowazny ten Twoj chlop. Po co Cie tak denerwuje? Moj tez wie!ze ja sie boje horrorow i rzadko kiedy ogladamy w ogole takie filmy.

reklama
Młoda Mama nue musialas mówić ,ja już sobie wyobrażałam hehe. A ja horrory mogę oglądać każde byle nie o duchach ;)

Do góry