reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Volka wydaje mi się ze chciał się wygadać... bo on dopiero 2x widział umarlego raz babę która tir przejechał ale tam i tak nie było co oglądać był taki...przejęty ze tą mamą tego chłopaka i mało co tam im też nie zeszla i wogole :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam się z domu :) chodzę i ogarniam dom, puszczam pralkę i przygotowalam kurczaka na obiad- tzn na kolacje :) potem tylko ugotuje ciemny makaron i warzywa na parze... trochę jałowe ale taka mam dietę :/ wprawdzie to miał być obiad zjedzony dużo wcześniej ale nie wyrobilismy się ze wszystkim... M teraz jest z Zuzka na urodzinach koleżanki w sali zabaw a Bartek śpi jakaś godzinę... wcześniej non stop płakał, nie wiem co mu nie pasowało. Tylko na rękach był spokojny... nie wiem czy nie kupimy Misia Szumisia. Będę jeszcze rozmawiała z M na ten temat chociaż cena jego mnie przeraża :/
W poniedziałek mam mieć krzesełko polly magic a dzisiaj jak Bartek się obudzi to wyprobujemy tą kolyske bo chciałabym zrobić im tego kurczaka jak przyjadą z sali zabaw :)

Dzisiaj rana już super :)
Aaaaaaaaaaaaa i ja zdecydowanie bardziej polecam cesarke niż normalny poród bo miałam obydwa :) mimo iż dłużej dochodzi się do siebie po cesarce to ból jaki jest przy normalnym porodzie jest o wiele gorszy!!!
Jak dla mnie oczywiście :)

Isia ja Cie kobieto nie poznaje! Ile optymizmu z postow bije! Macierzynstwo zdecydowanie bardziej Ci sluzy niz ciaza:)
Ja tak jak Volka polecam puscic szum suszarki z youtuba. Bedziesz wiedziala czy szum go uspokaja:) Kube uspokajal niesamowicie:) jak szumialo to ja dziecka nie mialam;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Isia to to jednak perszing jestes. Dopiero co wrocila do domu a tu wszystko ogarniete. Podziwiam.
Arusiowa dzusiaj to juz doła miałam, że Arczi nie chce wyjść. Do tego corcia z rana urzadzila mi scenę i myslalam, ze wybuchne. Poniewaz moge wyczuć Arcziego pupe juz nie raz mu klapsa dałam.
Elisse chciałbym aby to nue byla choleostaza. Mam nadzueje, ze jutro zadzwonia i się dowiem.
Volka kciuki zaciśnięte. Daj bam znać co i jak.
Missoni to czekanie to jskas masakra, ale ja juz nie mam zadnego wpływu.
Dzieki Cien ja tez mocno trzymam&&&

reklama
Ja dziś kilka razy padam. Normalnie nie wiem co mi jest. 3 razy dziś spałam.
Młoda mimo wszystko twój mógł sobie darować opisy.
Ja też nie oglądam horrorów zwłaszcza na noc. A jak coś strasznego zobaczę to potem włączam reklamy. to takie odmóżdżające jest i pozwala nie myśleć.
Isia pokaż nam Bartusia w kołysce. A jak Zuza dziś? Lepiej?

Volka Ja już od dziś za Ciebie trzymam. Musi być dobrze i sprawnie jutro. I dawaj nam znać proszę :)

Bursztynek jak wieczór? Dobrze że mocz masz przejrzysty. Kolor widocznie z ilości przyjmowanych płynów taki.

Do góry