reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Volka trzymam kciuki za jutro.
Ehh coraz mniej nas. Ciekawe jak szybko Ty dojdziesz do siebie po cesarce. Zaczynam Wam mocno zazdrościć tych cesarek. :) siły na poród sn brak a i Was to wydaje sie takie hop siup. Czekam aż Butsztynek urodzi sn i wszystko dokładnie opisze :)

reklama
Bursztynek nie przejmuj sie kolorem moczu. Też miałam tydzień ostatnio taki ze był prawktycznie pomarańczowy I wszystkie badania ok. Teraz znów jest jasny. Odwodniona jesteś babo ;)

Isia ja to od dawna spakowana tylko po wyjsciu ze szpitala wypralam koszule i recznik i dopakowalam jeszcze raz. Jeeezu juz mnie musieli wkurzyc-tesciowa i maz. Ona 3 dni w domu siedziala i sie nie wykurowała i jutro tu przyjdzie do dzieci taka ledwo mowiaca. Maz przezywa.bo juz mowi,ze pewnie za dlugo tam ze mna nie posiedzi,ale dzwonilam do szwagierki,ktora miala cc 1,5 roku temu i mowila.ze faktycznie maz z godzine po cc moze byc przy nas a potem wyganiają niby.

Cien mnie tez każdy pyta kiedy. A ja ze juz po terminie. Codziennie te same pytania.
Edit nie wiem jak to u nas. Ale wydaje mi się, że najpierw jesli cos beda próbować wywolac poród, a cesarke u nas robia w ostateczności.
Agiszonek u mnie bajbardziej mnie wysypujd ba rękach i nogach. Na stopach i dloniach delikatnie. Rowniez swedzi mnie brzuch pod pepkiem, a skura bardzo sucha mimo ciągłego smarowania.
Edit mi tez Arczi dzienie jest wygięte, ale główka w kanale.
Więc sie nie martw na zapas.
Kubusiowa, Barbra czop nono widze ze jeszcze wszystkie mnie wyprzedzicie...
Clodi Ty tez juz nie długo.
1 marzec fajna data
Balladyna ja też mam nadzieję, ze nie 29 luty. Choć co ma być to będzie. ..
Młoda Twój pewnie chcial sie wygadac. Ale taka adrenalina chyba nie dla Ciebie w tym momencie.

Volka obyś w nocy jako tako spała.
Kubusiowa- fajnie ze jakiś znak jest ; )
Moje ktg juz coraz bardziej obiecujące, poza tym od wczoraj mąż mi mówi ze sie zmienilam na twarzy. Więc moze w weekend.. Juz nawet sue nie przejmuje 29tym, jeśli moj syn mialby byc oryginalny to czemu nie ; )
Wychodzę z tego samego założenia. Byłby jedyny w swoim rodzaju ;-) ale u mnie póki co tylko brzuch opadł i nic wiecej.....

Naile ja nie raz już płakałam, że nie chce tak mieć . Bo się boje -mojego męża dziadki tez mi się często śnią ... no i mam takie coś ,że przeczucia mam jakieś jak coś się stanie i często się tak dzieje ;) czarownica taka jestem ;D...
Ja przepowiedzialam już dwóm koleżanką ciążę. Jedna mi się śniło że jest w ciąży i w ten dzień zrobiła test ciążowy-wyszedł pozytywny. A druga mi się śniło że jest w drugim miesiacu i po dwóch miesiącach oznajmiła że jest w ciąży. ...a wogole się nie spodziewała. A miesiąc temu snilo mi się ze doda elektroda jest w ciąży wiec za parę miesięcy jak w mediach się pojawi taka informacja to będą jaja :-)

reklama
Witam się z domu :) chodzę i ogarniam dom, puszczam pralkę i przygotowalam kurczaka na obiad- tzn na kolacje :) potem tylko ugotuje ciemny makaron i warzywa na parze... trochę jałowe ale taka mam dietę :/ wprawdzie to miał być obiad zjedzony dużo wcześniej ale nie wyrobilismy się ze wszystkim... M teraz jest z Zuzka na urodzinach koleżanki w sali zabaw a Bartek śpi jakaś godzinę... wcześniej non stop płakał, nie wiem co mu nie pasowało. Tylko na rękach był spokojny... nie wiem czy nie kupimy Misia Szumisia. Będę jeszcze rozmawiała z M na ten temat chociaż cena jego mnie przeraża :/
W poniedziałek mam mieć krzesełko polly magic a dzisiaj jak Bartek się obudzi to wyprobujemy tą kolyske bo chciałabym zrobić im tego kurczaka jak przyjadą z sali zabaw :)
Ja kupiłam szumisia i zamówiłam od przyjaciółki super zabawkę mr.B. Ma bardzo dobre opinie i koleżanka mi bardzo polecała

Do góry