reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hahaha ale się uśmiałam hahaha o tych bakach !
Ja w domu się nie chamuje bo zaraz mnie brzuch boli a mój to się śmieje i mówi do mnie ALE Z CIEBIE SWINIA ZESRALAS SIĘ jak stary chlop hahahahahahahah a tak naprawdę... nie robię tego przy nim tylko w łazience :D

Byłyśmy na porodowce ale w końcu nie weszłam... jedna baba zaczęła rodzić i tak się darla ze miałam blokadę :/ żeby tam chodzić i umówiliśmy się na jutro...

Isia dobrze ze się odezwałaś[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Isia a wymioty mialas po cc? Ketonal Ci daja teraz przeciwbolowo? A kiedy wychodzicie?.

Volka zero wymiotów miałam. Nie pozwolili mi tylko głową ruszać w ogóle przez 2 godz ale byłam tak nacpana, że nie miałam takiej potrzeby. Ketonal miałam, teraz dostaje paracetamol. Ale jak będzie bolało to dadzą mi coś mocniejszego.
Ja wychodzę jutro a Bartek w zależności od stanu zoltaczki... czy będzie mocna czy też nie... skoro nie karmie to nie mam co tutaj robić bo on i tak będzie naświetlany. Dzisiaj miał zoltaczke w normie... ale Zuzce też wyskoczyła w 3 dobie...

Fanti super ze wyniki ok :-) kamien z serca :-) cole sobie machne za swietne wyniki :p
Też pijemy dziś :) pepsi :p jak świętować to świętować ;)

Laseczki, nie wiem czy ogladacie 'Przyjaciolki' ale juz premierowy odcinek 7 serii jest :D Takze ja zaraz sie biore za ogladanie :p
Manka ja oglądam każdy sezon. czytam że już jest to biegiem pilota A tu nie ma i dopiero po chwili oprzypomniałam że na ipli zawsze wcześniej było

reklama
A co tam będę trzymać i gazowac Grzesia hihi :p
No ja też dziś cześć zrobiłam jutro resztę i potem na bieżąco bo nie wiem kiedy co się będzie działo po tych tabletkach :)
Jak to razem przeczytałam to wyszło że nawet Bąki na raty robisz :D

Ja raczej nie potrafię przy kimś Ale ostatnio już mamy z młodym do szkoły wychodzić i czuję że muszę uciekłam do łazienki Ale i tak było słychać a młody jak wyszłam "tak tak Ty nic nie robiłaś to bronek życzył mi miłego dnia "
Myślałam że padnę ze śmiechu :D

Do góry