reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia a wymioty mialas po cc? Ketonal Ci daja teraz przeciwbolowo? A kiedy wychodzicie? Sarna kciuki! Bar Bra haha ja tez cichacze pod koldra puszczalam xD. Elisse u nas w domu w kolko ktos jest chory :(.

Chrobek, Kadi - a jak dzidziusie? aktywne czy mniej?
moj synal od 2 dni spokojniejszy duużo, moja siostra tez miala spokoj przed porodem a tu dużo z nas pisalo raczej ze aktywne maluchy były.
jakiegoś powera mam teraz, przebralam nawet sama pościel- a ostatnio zawsze pomagal mąż. na końcówce faktycznie chce się zostawić porządek ; ) Volka działa. a Serduszko jak kafelki pomyła to zaraz porod byl ; ))

To z wczoraj ostatni leżenia w łóżku :)

Załączniki

• 20160224_091608.jpg
    20160224_091608.jpg
    192,2 KB · Wyświetleń: 80
Laseczki, nie wiem czy ogladacie 'Przyjaciolki' ale juz premierowy odcinek 7 serii jest :D Takze ja zaraz sie biore za ogladanie :p

reklama
Edit, Volka, Manka dzięki, ja myśle że jeszcze chwilka i sie ruszy. ....byle nie 29.02
Barbra kciuki za jutrzejsza wizytę kociaro - fajna fotka

Do góry