reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hahaha ale się uśmiałam hahaha o tych bakach !
Ja w domu się nie chamuje bo zaraz mnie brzuch boli a mój to się śmieje i mówi do mnie ALE Z CIEBIE SWINIA ZESRALAS SIĘ jak stary chlop hahahahahahahah a tak naprawdę... nie robię tego przy nim tylko w łazience :D

Byłyśmy na porodowce ale w końcu nie weszłam... jedna baba zaczęła rodzić i tak się darla ze miałam blokadę :/ żeby tam chodzić i umówiliśmy się na jutro...

Isia dobrze ze się odezwałaś[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Isia a wymioty mialas po cc? Ketonal Ci daja teraz przeciwbolowo? A kiedy wychodzicie?.

Volka zero wymiotów miałam. Nie pozwolili mi tylko głową ruszać w ogóle przez 2 godz ale byłam tak nacpana, że nie miałam takiej potrzeby. Ketonal miałam, teraz dostaje paracetamol. Ale jak będzie bolało to dadzą mi coś mocniejszego.
Ja wychodzę jutro a Bartek w zależności od stanu zoltaczki... czy będzie mocna czy też nie... skoro nie karmie to nie mam co tutaj robić bo on i tak będzie naświetlany. Dzisiaj miał zoltaczke w normie... ale Zuzce też wyskoczyła w 3 dobie...

Fanti super ze wyniki ok :-) kamien z serca :-) cole sobie machne za swietne wyniki :p
Też pijemy dziś :) pepsi :p jak świętować to świętować ;)

Laseczki, nie wiem czy ogladacie 'Przyjaciolki' ale juz premierowy odcinek 7 serii jest :D Takze ja zaraz sie biore za ogladanie :p
Manka ja oglądam każdy sezon. czytam że już jest to biegiem pilota A tu nie ma i dopiero po chwili oprzypomniałam że na ipli zawsze wcześniej było

reklama
A co tam będę trzymać i gazowac Grzesia hihi :p
No ja też dziś cześć zrobiłam jutro resztę i potem na bieżąco bo nie wiem kiedy co się będzie działo po tych tabletkach :)
Jak to razem przeczytałam to wyszło że nawet Bąki na raty robisz :D

Ja raczej nie potrafię przy kimś Ale ostatnio już mamy z młodym do szkoły wychodzić i czuję że muszę uciekłam do łazienki Ale i tak było słychać a młody jak wyszłam "tak tak Ty nic nie robiłaś to bronek życzył mi miłego dnia "
Myślałam że padnę ze śmiechu :D

Do góry