reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Hahaha ale się uśmiałam hahaha o tych bakach !
Ja w domu się nie chamuje bo zaraz mnie brzuch boli a mój to się śmieje i mówi do mnie ALE Z CIEBIE SWINIA ZESRALAS SIĘ jak stary chlop hahahahahahahah a tak naprawdę... nie robię tego przy nim tylko w łazience
Byłyśmy na porodowce ale w końcu nie weszłam... jedna baba zaczęła rodzić i tak się darla ze miałam blokadę :/ żeby tam chodzić i umówiliśmy się na jutro...
Isia dobrze ze się odezwałaś[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Ja w domu się nie chamuje bo zaraz mnie brzuch boli a mój to się śmieje i mówi do mnie ALE Z CIEBIE SWINIA ZESRALAS SIĘ jak stary chlop hahahahahahahah a tak naprawdę... nie robię tego przy nim tylko w łazience
Byłyśmy na porodowce ale w końcu nie weszłam... jedna baba zaczęła rodzić i tak się darla ze miałam blokadę :/ żeby tam chodzić i umówiliśmy się na jutro...
Isia dobrze ze się odezwałaś[emoji14]
MłodaMama93
Sarna &&& żeby się ruszyło i było w końcu po!
Moja znajoma miała 3x masaż
Moja znajoma miała 3x masaż
MłodaMama93
Ja oglądam pokojowke na Manhattanie! A moje gary wzlewie az się proszą żeby je umyć...
clodi
A u mnie mama jest od niedzieli i ja leże jak królowa
Isia a wymioty mialas po cc? Ketonal Ci daja teraz przeciwbolowo? A kiedy wychodzicie?.
Volka zero wymiotów miałam. Nie pozwolili mi tylko głową ruszać w ogóle przez 2 godz ale byłam tak nacpana, że nie miałam takiej potrzeby. Ketonal miałam, teraz dostaje paracetamol. Ale jak będzie bolało to dadzą mi coś mocniejszego.
Ja wychodzę jutro a Bartek w zależności od stanu zoltaczki... czy będzie mocna czy też nie... skoro nie karmie to nie mam co tutaj robić bo on i tak będzie naświetlany. Dzisiaj miał zoltaczke w normie... ale Zuzce też wyskoczyła w 3 dobie...
Też pijemy dziś pepsi jak świętować to świętowaćFanti super ze wyniki ok :-) kamien z serca :-) cole sobie machne za swietne wyniki
Manka ja oglądam każdy sezon. czytam że już jest to biegiem pilota A tu nie ma i dopiero po chwili oprzypomniałam że na ipli zawsze wcześniej byłoLaseczki, nie wiem czy ogladacie 'Przyjaciolki' ale juz premierowy odcinek 7 serii jest Takze ja zaraz sie biore za ogladanie
reklama
A co tam będę trzymać i gazowac Grzesia hihi
Jak to razem przeczytałam to wyszło że nawet Bąki na raty robiszNo ja też dziś cześć zrobiłam jutro resztę i potem na bieżąco bo nie wiem kiedy co się będzie działo po tych tabletkach
Ja raczej nie potrafię przy kimś Ale ostatnio już mamy z młodym do szkoły wychodzić i czuję że muszę uciekłam do łazienki Ale i tak było słychać a młody jak wyszłam "tak tak Ty nic nie robiłaś to bronek życzył mi miłego dnia "
Myślałam że padnę ze śmiechu