reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Sarna to czekamy z zacisnietymi kciukasy & & &

Ja w szpitalu czasem miałam to gdzieś czy jestem sama czy nie bo potem brzuch boli i w ciąży to nie wskazane a pod kołdrą nic nie było czuć a słychać też nie bo ja zawsze cichaczem :)

Fanti super :) gratulacje, odetchnęliście w końcu.

Ja też już chodzę jak staruszka powoli :D mnie dziś lekarka kazała wejść poza kolejnością do laboratorium. Oczywiście jedna babcia mnie zabijała wzrokiem :D

Barbra, Juana moja teściowa - miłośniczka kotów powiedziała, że ona woli ich u siebie nie oglądać. A jej kotka a nasze, to jest po prostu masakra. Mam jeszcze psa, który był mój i on biedny jest atakowany przez jednego kota i siedzi całe dnie wystraszony. Ja jestem samcem alfa w domu i co z tego. Psa sobie ułożyłam i jest przytulaskiem małym. A kocury mąż sobie wziął. Drugiego po to, by nie musieć się z nimi bawić.. Najlepsze, że nie mam drzwi w kuchni. Co ja zrobię jak zrobi też tam sobie kuwetę? Laptopa mi uszkodziły tak, że wart jest tyle co na części rozłożyć.

Serduszko poproś o czopka. Może dzięki temu kręgosłup nie będzie boleć.

Isia czyli dochodzisz już do siebie. Dobrze, że nie gnębią z karmieniem.

Kate ja przed cc miałam tylko górę trochę goloną.

My znowu wszyscy przeziębieni :/ dwa tygodnie spokoju i znowu chora jestem.

Manka no nic przyjemnego. Bolało, ale do wytrzymania.
Cien to tylko kolejne skurcze wiec nie wiem czy czeka mnie porodowka w krotce. Jak u corki miałam "masaż" to urodzilam po dniach.

reklama
Do góry