reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Sarna to czekamy z zacisnietymi kciukasy & & &

Ja w szpitalu czasem miałam to gdzieś czy jestem sama czy nie bo potem brzuch boli i w ciąży to nie wskazane a pod kołdrą nic nie było czuć a słychać też nie bo ja zawsze cichaczem :)

Fanti super :) gratulacje, odetchnęliście w końcu.

Ja też już chodzę jak staruszka powoli :D mnie dziś lekarka kazała wejść poza kolejnością do laboratorium. Oczywiście jedna babcia mnie zabijała wzrokiem :D

Barbra, Juana moja teściowa - miłośniczka kotów powiedziała, że ona woli ich u siebie nie oglądać. A jej kotka a nasze, to jest po prostu masakra. Mam jeszcze psa, który był mój i on biedny jest atakowany przez jednego kota i siedzi całe dnie wystraszony. Ja jestem samcem alfa w domu i co z tego. Psa sobie ułożyłam i jest przytulaskiem małym. A kocury mąż sobie wziął. Drugiego po to, by nie musieć się z nimi bawić.. Najlepsze, że nie mam drzwi w kuchni. Co ja zrobię jak zrobi też tam sobie kuwetę? Laptopa mi uszkodziły tak, że wart jest tyle co na części rozłożyć.

Serduszko poproś o czopka. Może dzięki temu kręgosłup nie będzie boleć.

Isia czyli dochodzisz już do siebie. Dobrze, że nie gnębią z karmieniem.

Kate ja przed cc miałam tylko górę trochę goloną.

My znowu wszyscy przeziębieni :/ dwa tygodnie spokoju i znowu chora jestem.

Manka no nic przyjemnego. Bolało, ale do wytrzymania.
Cien to tylko kolejne skurcze wiec nie wiem czy czeka mnie porodowka w krotce. Jak u corki miałam "masaż" to urodzilam po dniach.

reklama
Do góry