reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Lekarz mi stwierdził ze mam próbować sie wyproznic do skutku ..a co do bólu pleców powiedzial tylko ze po takim porodzie jeszcze troche poboli.... I tyle z niego pożytku... Cos tam udalo mi się wypchnąć ale niewiele... Jabłka jem zobaczymy jak jutro mnie wypuszcza sama sobie czopki kupie i użyje....
A mam ogromna nadzieje ze wypuszcza bo juz swiruje bez chłopców...

Trzymam kciuki za rodzące.. Oby poszło szybko.
I przepraszam poczytalam po łebkach bo ledwo zdążyłam prysznic wziac przy tym małym żarłoku... Glowa mnie boli ide spać póki on spi a znają go dlugo nie pośpi...

reklama
Ja w ciąży jak puszczam baki i bekam to mówię że to Grzesiu bo ja zawsze po cichutku i nikt nigdy nie wiedział że ja robię takie rzeczy hehe :p a w ciąży się z tym nie kryje

Ale mój np ma zakaz puszczania w aucie bo śmierdzace puszcza i np wczoraj puścił i po chwili se przypomniał że mi obiecał nie puszczać i nic się nie odezwał ale jak poczułam po chwili to myślałam że go zabije wrrr :/

Fanti no dosyć zabawnie to wyszło hehe :p

Ja może też sobie wezmę szklankę coli :)

Hej dziolchy:)

Fanti!!!!!!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze Waszym szczesciem!!! Kciukasy i modly nie poszly na marne! :)
Ale tak poza tym to ladnie maz byl zestresowany, ze sprawdzal czy wyniki juz sa choc mialy byc za tydzien:)) celebrujcie ile wlezie:))))))

Widze, ze smierdzacy temat sie zalaczyl :p
Ja tego nie skomentuje :p
Ale okno musi byc ciagle uchylone :p

Co do mnie- nie rodze. Zuza chyba chce rodzic z tata i czeka na zniesienie zakazu ;)
A tak serio to skurcze mam nieregularne ale wymioty dalej sie mnie trzymaja wiec nie mam mocy byc aktywna na forum[emoji20]

Co do przyjscia Zuzi na swiat- jak tylko cos zacznie sie dziac to dam znac. Albo smsem albo na forum. Bez Waszych kciukow nie rodze :) wiec chillout :)))

Buziaki dla Was! :) i dziekuje[emoji8]

A mnie boli jak kupke robię :D nie wiem czemu tak się dzieje... pewnie znowu coś mi się tak w środku robi :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Isia nie szkoda Ci Małego samego w szpitalu zostawiać?

Bursztynek a już myślałyśmy że jesteś w trakcie porodu :)

Bąki to temat rzeka w czasie ciąży :)

Bursztynek no no jak coś dawaj znać będziemy zaciskam kciuki :)

Cień może u ciebie coś się już dzieje daj znać po prysznicu jak ze skurczami

Isia zuzka pewnie steskniona co? :)

reklama
Ja bym nie zostawiła malucha. Też zostawiam Hanię na kilka dni ale będzie w domu z tatą więc krzywda się jej nie stanie.

Do góry