reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No mi tak lekarz wyliczył i tak mam w karcie ciąży napisane.
Na szczęście mało dzieci rodzi się w wyznaczonym terminie.

kate009 lapislazuri super kolejne dobre wieści dzisiaj oby tak dalej :-)

dżastibasti
mój akurat nie pyta bo pewnie jak bym mu zaczęła opowiadać lub dała poczytać to przy takiej ilości by wymiękł i już nie chciał nic wiedzieć hehe:-p

Dziewczyny mam dopegyt w domu bo ginka mi przepisala w razie potrzeby, wzielam jedna tabletke i teraz 138/92, caly dzien lezr w lozku i nie wiem skad takie cisnienie, brzuch dalej boli mam nadzieje szybko usnac i obudzic sie bez zadnych dolegliwosci.
Dobranoc dziewczyny jutro sie odezwe

Dziewczyny, jutro idę na kolejne usg do gine, tydzień temu nie było jeszcze nic widać, obecnie jestem w 5tc4dc, jak myślicie czy jutro już będzie widać zarodek i serduszko? Pozdrawiam! :)

m3sxlqxww1z34jix.png

Dziewczyny mam dopegyt w domu bo ginka mi przepisala w razie potrzeby, wzielam jedna tabletke i teraz 138/92, caly dzien lezr w lozku i nie wiem skad takie cisnienie, brzuch dalej boli mam nadzieje szybko usnac i obudzic sie bez zadnych dolegliwosci.
Dobranoc dziewczyny jutro sie odezwe

Trzymaj się i odpoczywaj jak coś to dawaj od razu znać dobranoc :-)

Kubusiowa ja zakupilam ten prenatal uno, biorę od dwóch dni, mdlilo mnie dzis troche jeszcze ale nie tak mocno jak jeszcze pare dni temu, zobaczymy jutro. ;)

Lilith rzeczywiście ciśnienie nie za ciekawe, oby jutro bylo lepiej :)

Sernik u mnie w 5t6d bylo widac tylko pęcherzyk, ani zarodka ani serduszka jeszcze nie widziałam.

U mnie dol brzucha zaaokraglony, ale wydaje mi się ze zawsze lekko byl, a teraz bardziej sie doszukuje wiec zauwazylam ;)

Przeczytałam wszystko co naskrobalyscie ale jestem tak padnieta po 5h za kierownica ze ciężko mi teraz odpisać na wszystko co przeczytałam :(

Gratuluje jeszcze tylko dziewczynom udanych wizyt :)

Nie pamiętam nicku, wiec powiem Witam Magda :-)

Do jutra, spokojnej nocki wam życzę :)

reklama
Dziewczyny, jutro idę na kolejne usg do gine, tydzień temu nie było jeszcze nic widać, obecnie jestem w 5tc4dc, jak myślicie czy jutro już będzie widać zarodek i serduszko? Pozdrawiam! :)

m3sxlqxww1z34jix.png

Jezeli dobrze obliczylam to mamy ten sam tydzien ciazy i prawie ten sam dzien :D U mnie pierwszy dzien ostatniej miesiaczki to 21 czerwca a cykle mam 28 dniowe, i jak na razie liczylam to tylko roznymi kalkulatorami ciazowymi wiec nie wiem ile prawdy pokazalo :p

Do góry