reklama
Siwa88
Fanka BB :)
Lilith i jak się czujesz, nie boli już brzuch?
Serduszko będzie co raz lepiej z synkiem trzymam za to mocno kciuki, i za twoją wizytę też trzymam kciuki
Sernik możliwe że jeszcze nie będzie widać serduszka, chociaż jak ja byłam w poprzedniej ciąży na usg w 5tc6dc to było już widać serduszko, ale u każdej jest inaczej
Serduszko będzie co raz lepiej z synkiem trzymam za to mocno kciuki, i za twoją wizytę też trzymam kciuki
Sernik możliwe że jeszcze nie będzie widać serduszka, chociaż jak ja byłam w poprzedniej ciąży na usg w 5tc6dc to było już widać serduszko, ale u każdej jest inaczej
Siwa88
Edit trzymam kciuki za same dobre wieści ja też w piątek miałam tyle czekać, katorga
dzastibasti
Cześć dziewczyny
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Serduszko za twojego syna też trzymam kciuki, żeby było tylko lepiej A Ty jesteś dzielną kobietą :-)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Serduszko za twojego syna też trzymam kciuki, żeby było tylko lepiej A Ty jesteś dzielną kobietą :-)
LilithGoth
Witajcie dziewczyny
Sernik ja nie wiem czy bedzie cos widac zawsze mialam pierwsze wizyty po 7tc
Edit wytrzymasz do 20
No a u mnie hmm brzuch pobolewal cala noc, teraz tez mam takie jakby skurcze miesiaczkowe, do tego odnosze wrazenie ze nerka mnie boli dzisiaj nie bede zwlekac i pojde na ip.
Cisnienie narazie miesci sie w normie bo 135/90 ale dopiero wstalam sprawdze pozniej
Sernik ja nie wiem czy bedzie cos widac zawsze mialam pierwsze wizyty po 7tc
Edit wytrzymasz do 20
No a u mnie hmm brzuch pobolewal cala noc, teraz tez mam takie jakby skurcze miesiaczkowe, do tego odnosze wrazenie ze nerka mnie boli dzisiaj nie bede zwlekac i pojde na ip.
Cisnienie narazie miesci sie w normie bo 135/90 ale dopiero wstalam sprawdze pozniej
reklama
LilithGoth
Wczoraj mialam robione badania, przed ciaza nie mialam problemow z cisnieniem, w poprzednich ciazach tez mialam wysoki dlatego sie martwie, mialam nawet stan przedzucawkowy