reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja na nogach nie maluje paznokci a na rękach tak jak coś to w aucie będę na szybko zmazywac :) to trwa z 1-2 minuty
Do golenia jutro się zabieram i potem co drugi dzień ewentualnie żeby być gotowa :)
Słuchajcie a ja tak wpierdzielam na okrągło i bardzo dużo że jak przyjdzie czas to będzie niezła lewatywa :)
Młoda ty weź temu swojemu powiedz żeby nie przesadzal a jak byś sobie i dziecku krzywdę zrobiła to co?
Powinien to obniżyć o czym on myślał jak to wieszal

reklama
W moim szpitalu wszystkie paznokcie trzeba mieć zmyte.

Volka co do golenia to ja dziś nakladam krem i mam nadzieję, że raz na tydzień starczy.

A miałam się pytać Was o matę edukacyjną, jaką polecacie??? Przy Hani miałam Fischer Price z pianinkiem i okazała się lipna więc ja sprzedalismy.

Kurde, ja już chyba tydzień się nie goliłam... Z tym brzuchem, to jak joga dla zaawansowanych i zawsze zasapana jestem ;)

Ja paznokci już od jakiegoś czasu nie maluję - tak na wszelki wypadek.

Ja właśnie kończę kolację, będzie po indyjsku - butter chicken :)
Na wieczór zostało mi jeszcze trochę prasowania, bo przybyło ubranek dla maleństwa i udało mi się jeszcze ręcznik zakupić dla berbecia. :)
Ile kompletów ubranek pakujecie do szpitala? Ja zapakowałam 2 body z dlugim, 2 z krótkim, 4 czapeczki, 3 pajace, 1 rampersy, 4 pary skarpeteczek i niedrapki. Zastanawiam się czy aby nie za mało...

Kate suuuper! Gratulacje i zdrówka dla maleństwa :)

Kurczę, ja jeszcze przynajmniej 3 tygodnie mam do końca a przez to Wasze rozpakowywanie wszystko staje się coraz bardziej realne... ;)

Kate gratulacje!! Zdrowka dla Was :)

Aliaolio ja biore 3 pajace, 3 bodziaki, jedna czapeczke i jedne skarpetki. Reszte będzie Mąż dowozil w miare potrzeby:)

Ja sie gole ze dwa razy w tygodniu. Profilaktycznie. Zeby zawsze byl tam "porzadek" ;D i sama ze soba lepiej sie czuje jak jestem wszedzie ogarnieta:)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Izik udana jestes :) gratulacje! Poród z zaskoczenia :) zazdroszczę! Rachu ciachu i po krzyku :)

Kate gratulacje! Krzycz niech coś przeciwbolowego ci dadzą, toż środki przeciwbólowe po cc to żadna zachcianka tylko pozycja obowiązkowa!

Młoda uważaj z ta mikrofalówka! Teraz zamów u swego jakiś specjalny taborecik...

Gołąbki mi nawet wyszły, trochę się rozgotowaly ale w smaku ok :) ale to był głupi pomysł żeby tyle czasu stać w.kuchni, bo teraz plecy napierniczaja :(

Do góry