reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Kate moje gratulacje. Jeju to już się wszystko realne robi. Jestem przerażona.
Arusiowa podziwiam za potrawę. Ja się jeszcze nie odważyłam i chyba zostanę przy mamusiowych gołąbkach.

reklama
Kate, gratulacje!!! Oby szybko przestało Cię bolec.
Arusiowa, pierwsze koty za płoty, natepnym razem na pewno wyjdą jeszcze lepsze.

Maz juz po rozmowie, mówi, ze poszło dobrze, teraz będziemy czekac na odzew i jak sie zdecydują to będziemy sie zastanawiać juz tak na 100 proc. Nad ta zmiana pracy bo wiąże sie z przeprowadzka.

Młoda co ten twój z ta półką , nie wie ze nie ma kobiety swojego wzrostu w domu?

Balladyna ja miałam transparentny lakier na paznokciach czy tam odzywke i nikt się nie czepiał... do SN i tak miałam sparpetki na nogach bo mi było zimno :sorry:

Barbra lewatywe to przynajmniej u mnie na porodówce z marszu proponują ;)

Chrobry my też mamy ta z pianinie, mała nawet z godzinę potrafiła się gapic na zawieszki, potem zaczęła się przekrecac i rozłożony koc bardziej zdawał egzamin ;) także nie pomoge

Alia ja mam podobny zestaw, 2 body z długim, 3 z krótkim, 2 spiochy, 3 pajace, skarpetki chyba ze 4 pary, 2 czapki, niedrapki i spodnie z bluzą na wyjscie. W razie co mąż chyba coś dowiezie

Kate gratulacje, dochodzcie do siebie, a my czekamy na fotki :)

Ja też muszę być ogolona, fakt że na czuja to i pewnie niedokładnie, ale cóż zrobić ;)

Izik gratuluję :) poród marzenie ;)

Kate gratulacje!! Poproś o jakieś tabletki przeciwbólowe, po co masz się męczyć.

Poziomka to teraz czekać na decyzję tamtej firmy.

Izik, w wolnej chwili czekamy na szczegółowe relacje z przebiegu porodu! No i jeszcze raz gratulacje! Wzięłaś nas z zaskoczenia :D

O ja ! Na chwile Was opuscic i wszyscy rodza :D

Kate gratulacje, super ze juz po :)

Izik !! Daj przepis na taki porod :D Gratulacje dla Was, rosnijcie zdrowo :)

reklama
Do góry