reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja się boję że jak Grzesiu wcześniej tak się pchal na świat to teraz przyjdzie po terminie a tego bym nie chciała przed terminem, w terminie ok ale po lepiej nie :/
Kate trzymaj się i poproś o leki
Izik czekamy na relacje :)

reklama
Szwagierka jest w ciazy i termin juz jej minol obecnie 40 tydzien i 4 dzien. Była u lekarza w poniedzialek i jej zrobił ktg i wszystki niby ok. Kazal znow przyjść ba wizytę w 41 tygodniu i na ktg wtedy. Stwierdził dopiero ze w 42 ja położy ba oddział nie jest to dziwne. To jej puerwsze dziecko a ma 34 lata

Mi lekarz mówili, ze przenoszę a tu psikus. Nawet wyników z gbs nie zdążyłam odebrać.

Ja ok 6 obudziłam sie z lekkimi skurczami mała była bardzo aktywna, wiec mysle to nie to. Potem przegonilo mnie do wc, a m prawie wychodził do pracy. Jakos tak dziwnie mi sie zrobilo, i od razu do niego ze nie idzie. Miałam przeczucie. W szpitalu byłam po 7, i poszli ekspresowo. Ból większy niż przy pierwszym porodzie, zostałam nacieta- teraz rwie cholernie. Ale dostanę przeciwbólowe. W sumie cieszę sie ze to już za mną :)

Kate gratulacje... Mam nadzieje ze bol szybko minie...

Ja do szpitala ciuszków do dziecka nie biorę bo maja. Tylko pampersy i chusteczki nic więcej. I dla siebie wszystko...

Nerwy coraz większe... Godzina zero zbliża sie coraz szybciej... Ja to chyba bardziej przezywam od Kuby... :( :(

Izik no to dobre miałaś przeczucia :) zaczynam się powoli bać

Serduszko trzymam kciuki tak do 14:30 potem na chwilkę puszczę jak będą mi krążek wyciągać i potem znowu będę trzymać za Kubusia i za ciebie wszystko będzie dobrze pamiętaj też o nas no będziemy się martwić dopóki nam nie dasz znać co i jak

Izik gratulacje :):) Poród marzenie :D A ze szpitala zadowolona? Położne ok?

Kate gratulacje :):)

Mi z ostatniego USG termin porodu wyszedł na dzisiaj :p Ale u mnie żadnych oznak nie ma, od czasu do czasu brzuch mi twardnieje i tyle ...

Dzisiaj się nawet mnie mąż pyta jak rozpoznam, że rodzę, a ja mu mówię, że ska mam wiedzieć jak to mój pierwszy poród będzie :-D

U nas do szpitala ciuszków nie potrzeba.

Serduszko kciuki jutro mocno będę zaciskać za Kubusia i Ciebie byś dała radę w miarę spokojnie wszystko przetrwać :) &&

reklama
Serduszko cale forum bedzie trzymalo kciuki za Twojego synka i Ciebie, zeby tam z wrazenia nie urodzila :)

Bar za Ciebie tez kciuki :) zobaczymy jak sie bedzie czula taka odkorkowana ;)

U mnie teraz tez depilacja to istna gimnastyka :D Po niej zawsze sapie jak parowoz :p

Do góry