reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja się boję że jak Grzesiu wcześniej tak się pchal na świat to teraz przyjdzie po terminie a tego bym nie chciała przed terminem, w terminie ok ale po lepiej nie :/
Kate trzymaj się i poproś o leki
Izik czekamy na relacje :)

reklama
Szwagierka jest w ciazy i termin juz jej minol obecnie 40 tydzien i 4 dzien. Była u lekarza w poniedzialek i jej zrobił ktg i wszystki niby ok. Kazal znow przyjść ba wizytę w 41 tygodniu i na ktg wtedy. Stwierdził dopiero ze w 42 ja położy ba oddział nie jest to dziwne. To jej puerwsze dziecko a ma 34 lata

Mi lekarz mówili, ze przenoszę a tu psikus. Nawet wyników z gbs nie zdążyłam odebrać.

Ja ok 6 obudziłam sie z lekkimi skurczami mała była bardzo aktywna, wiec mysle to nie to. Potem przegonilo mnie do wc, a m prawie wychodził do pracy. Jakos tak dziwnie mi sie zrobilo, i od razu do niego ze nie idzie. Miałam przeczucie. W szpitalu byłam po 7, i poszli ekspresowo. Ból większy niż przy pierwszym porodzie, zostałam nacieta- teraz rwie cholernie. Ale dostanę przeciwbólowe. W sumie cieszę sie ze to już za mną :)

Kate gratulacje... Mam nadzieje ze bol szybko minie...

Ja do szpitala ciuszków do dziecka nie biorę bo maja. Tylko pampersy i chusteczki nic więcej. I dla siebie wszystko...

Nerwy coraz większe... Godzina zero zbliża sie coraz szybciej... Ja to chyba bardziej przezywam od Kuby... :( :(

Izik no to dobre miałaś przeczucia :) zaczynam się powoli bać

Serduszko trzymam kciuki tak do 14:30 potem na chwilkę puszczę jak będą mi krążek wyciągać i potem znowu będę trzymać za Kubusia i za ciebie wszystko będzie dobrze pamiętaj też o nas no będziemy się martwić dopóki nam nie dasz znać co i jak

Izik gratulacje :):) Poród marzenie :D A ze szpitala zadowolona? Położne ok?

Kate gratulacje :):)

Mi z ostatniego USG termin porodu wyszedł na dzisiaj :p Ale u mnie żadnych oznak nie ma, od czasu do czasu brzuch mi twardnieje i tyle ...

Dzisiaj się nawet mnie mąż pyta jak rozpoznam, że rodzę, a ja mu mówię, że ska mam wiedzieć jak to mój pierwszy poród będzie :-D

U nas do szpitala ciuszków nie potrzeba.

Serduszko kciuki jutro mocno będę zaciskać za Kubusia i Ciebie byś dała radę w miarę spokojnie wszystko przetrwać :) &&

reklama
Serduszko cale forum bedzie trzymalo kciuki za Twojego synka i Ciebie, zeby tam z wrazenia nie urodzila :)

Bar za Ciebie tez kciuki :) zobaczymy jak sie bedzie czula taka odkorkowana ;)

U mnie teraz tez depilacja to istna gimnastyka :D Po niej zawsze sapie jak parowoz :p

Do góry