reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Marcowa ja chodzę na NFZ i placilam za wymaz :)

Ale się wkurw*** az się poryczalam z nerwów!
Mój zrobił półkę na mikrofale nad blatem roboczym...bo nie bylo miejsca zeby gdzies indziej zrobic :/ ale zrobił ja pod siebie 186 więc ja żeby coś wyciągnąć muszę albo na palcach albo na stołku żeby na siebie nie wylać! Prosiłam go żeby ja znizyl... WŁOŻYŁAM SPAGETTI ŻEBY ODGRZAC i wszystko wywalilam... na siebie na blat na całą ścianę (w tym miejcu nie ma płytek ani nic tylko pomalowane) na zapazacz do kawy na podłogę uwalilam całe meble i co?! Tak się wierzylam ze jak duplam tym talerzem do zlewu to pękł na pół...a moj do mnie z ryjem ze mam nie pokazywac fochow za swoją ,niedudolnosc'

Idę spać bo za chwilę go zabije :D

Izik GRATULACJE :*

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Marcowa też myślałam ze wody mi się Sącza bo miałam cały czas mokre majtki i wkładki ale lekarz mówił ze to tak dużo śluzu mam :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Jeju Izik szoook, a termin też mam na 02.03 hyhy. Chyba sie spakuje do końca i też ogarne. Zawsze mowie sobie ze sie zdaze ogolic jak sie zaczną skurcze. Ale jakby tak jak Izik ... ? To juz nic sie nie zdąży przecież ! :szok:

Ja na nfz - za gbs nie płaciłam.
I tez qrde nie wiem co robic z paznokciami u nóg, nienawidze mieć golych : /// ale obawiam sie że moj szpital to średniowiecze i lepiej zmyję..

reklama
Jeny Izik!! Gratulacje! Jak ekspresowo:-) ja to bym chyba w samochodzie urodzila gdyby poszlo w takim tempie. Bo do szpitala mam 60km a jeszcze po drodze musimy w jedno miasto wjechac zeby synka u znajomych zostawic;D zmotywowalas mnie zeby teraz dopiac wszystko na ostatni guzik:)

Chociaz ja mam wrazenie, ze bede sie z tym brzuchem do maja kulac. Zero objawow zbliżającego sie porodu. I ja sie czuje jakbym w 6 miesiacu byla a nie na końcówce.

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Do góry