ONA ja dzis 37 skonczony i moj lekarz powiedzial,ze juz jest ciaza donoszona. Fanti bylam zaskoczona,ale przez ostatnie 3 tyg.maly tak intensywnie sie ruszal.ze mial prawo sie obrocic.chociaz ja nie wiem w ktorym to bylo momencie .
reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja placilam gbs 35zł
Mi dał wizytę za 3tyg. A nie powinno się już chodzić co tydzień?
Hahaha fanti najważniejsze panele... a nie ja
Volka szykuj się
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Mi dał wizytę za 3tyg. A nie powinno się już chodzić co tydzień?
Hahaha fanti najważniejsze panele... a nie ja
Volka szykuj się
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Ja już też po wizycie przepływy ok, płci dalej nie widać, wód tyle samo co w piątek było. Znowu mam iść w sobotę czyli jest szansa, że doczekam się powrotu tej mojej lekarki. Podobno mam mieć cc w pon lub wtorek... ale ta dziewczyna która mi dzisiaj robiła usg mówiła, że nie wie dokładnie
Więc dalej nic nie wiem hihi
Brat M ma temp i nie wiem czy jutro przyjedzie tapetowac... ja chyba oszaleje :/ już nawet nie mam siły się denerwować..
Więc dalej nic nie wiem hihi
Brat M ma temp i nie wiem czy jutro przyjedzie tapetowac... ja chyba oszaleje :/ już nawet nie mam siły się denerwować..
Isia albo masz naprawde wstydziocha albo slepego gina:-)
Ja czulam jak sie mala przkrecila ,czulam po ruchach i brzuch inaczej sie ukladal
Volka u Ciebie chlopak? Bo cos mi umknelo my podobny termin chyba mamy bo ja jutro zaczynam 38t
Ja czulam jak sie mala przkrecila ,czulam po ruchach i brzuch inaczej sie ukladal
Volka u Ciebie chlopak? Bo cos mi umknelo my podobny termin chyba mamy bo ja jutro zaczynam 38t
reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
wiecie co ... najadłam sie ... ale czuję że to jeszcze nie koniec tyle pysznosci w domu ze jeszcze cos dopchnę a synek jak ma byc duzy to niech i bedzie ... przyszła teściowa stwierdziła że i dobrze bo nie bedzie sie bała kruszynki na rece wziać a mama kazała mi przejsc na diete warzywną żeby juz więcej młody nie rósł a ja z checią zjadłabym całą lodówkę wraz z zawartością ... nie moge sie pohamować