reklama
ONA u mnie chlopaczek,Szymcio . Bar Bra a ja wcale nie czuje tego,ze glowka jest na dole,zadnego nacisku mocniejszego ani nic . Isia ale wstydnis z tego Twojego dzidziola . A jakie masz ulozenie? Kamila a ja chyba mam troche mniejszy apetyt ostatnio. Fanti teraz mi przypomnialas- ktorego dnia Wam pisalam.ze tez czuje swojego w poprzek. Moze to byl ten dzien jak zaczal sie okrecac! Elisse nie wiem czemu,ale kurde cos tak czuje.ze jak odstawie te leki to mnie wezmie. Wlasnie sprawdzilam i na jutro mam ostatnia tabletke! :O Kate wow! To dojechalas chyba do konca,nie? Brawo! Jutro trzymamy kciuki!
kamilaasami
Fanka BB :)
kate kciuki trzymamy mocno zaciśniete - daj znac jak tylko bedziesz mogła
poziomka07
Kate, trzymam kciuki!!! Napisz jak było gdy juz odzyskasz siły.
Ja mam wilczy głód, na szczęście do porodu mam juz generalnie wszystko pezygotowane, jestem tez spakowana, tylko jutro rodzic nie mogę bo maz daleko w delegacji i późnym wieczorem dopiero wróci, a bez niego nie chce
Ja mam wilczy głód, na szczęście do porodu mam juz generalnie wszystko pezygotowane, jestem tez spakowana, tylko jutro rodzic nie mogę bo maz daleko w delegacji i późnym wieczorem dopiero wróci, a bez niego nie chce
Moja blizna ma 9 lat więc nic jej cholera nie grozi. A jeśli mały się okręci to stracę resztki zaufania do wszelkich lekarzy. Do mojej gin wiadomo jakie mam podejście. A na prenatalnych powiedział że już jest za duży żeby się mógł obrucić.Fanti jest jeszcze szansa,ze tez maz cienką blizne. Mnie tylko to uratowalo
kamilaasami
fanti to ty chcesz cesarke ?
reklama
I tylko cesarkę chce Kamila. Ja jestem odważna i twarda Ale w gębie A porodu boję się jak małe dziecko.fanti to ty chcesz cesarke ?