reklama
poziomka07
Fanka BB :)
No Misssońi podziel sie przepisem
misssoni
Arusiowa jak zwykle życzą sobie dużo 70 pln.Missoni nie bądź taka podziel się przepisem z ciekawości ile u A. życzą sobie za wymaz na gbs? Ja robiłam wymaz na krakowskiej tam 45 zł.
Podaję przepis 2 łyżki oleju rycynowego, szklanka soku pomarańczowego, 3 krople olejku migdałowegi, dopełnić wodą gazowaną do 500 ml i wypić po śniadaniu. Trochę przeczyści i mają się zacząć skurcze. Oczywiście 100% gwarancji nie ma.
poziomka07
Olej rycynowy dawniej w szpitalach dawali na przyspieszenie
misssoni
Czyli coś w tym jest.Olej rycynowy dawniej w szpitalach dawali na przyspieszenie
Serduszko1
ten olej na moja znajoma nie zadziałał wcale a ona to go łyżka piła, nie rozrabiała z niczym....
u mnie 2 tyg temu mały miał 2700...
Ciekawa jestem czy mi w piatek pobierze ten gbs, w ogóle czy dam rade tam dojechac. Zależy o której mi puszcza syna do domku po operacji...
u mnie 2 tyg temu mały miał 2700...
Ciekawa jestem czy mi w piatek pobierze ten gbs, w ogóle czy dam rade tam dojechac. Zależy o której mi puszcza syna do domku po operacji...
arusiowa
Ależ mikstura :O o olejku rycynowym słyszałam, ale nigdy w takim zestawieniu jeśli na skurcze nie pomoże to przynajmniej lewatywy zaoszczędzi
Ja z mikstur od kilku dni piję herbatę z liści malin, zobaczymy czy faktycznie działa zbawiennie na mięśnie macicy narazie pierwsze efekty picia to jak z tym rycynowym jak wcześniej grubsza potrzeba zdażyła się często raz na 3 dni, to teraz 3-5 razy dziennie... Siku w nocy mnie z łóżka nie wyrywa, a dwojka i owszem niby te liście działają odtruwajaco na organizm, pomagają w wydaleniu toksyn, takze nieźle zanieczyszczona musiałam być
Ja z mikstur od kilku dni piję herbatę z liści malin, zobaczymy czy faktycznie działa zbawiennie na mięśnie macicy narazie pierwsze efekty picia to jak z tym rycynowym jak wcześniej grubsza potrzeba zdażyła się często raz na 3 dni, to teraz 3-5 razy dziennie... Siku w nocy mnie z łóżka nie wyrywa, a dwojka i owszem niby te liście działają odtruwajaco na organizm, pomagają w wydaleniu toksyn, takze nieźle zanieczyszczona musiałam być
reklama