reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Czesc dziewczyny ;)
Trzymam kciuki za te, ktore maja wizyte.
Laski ja sie obawiam, ze moja fasola to tam w srodku gloduje bo ja owszem glodna jestem ale jak tylko cos zjem to stoi mi to w gardle a glod dalej trwa.. :p wkurza mnie to strasznie ale nie mam za bardzo ochoty na nic a cos jesc musze.. ;)

Manka nie martw się, mam takie same myśli, nie jem za wiele bo wszystko mi podchodzi. Pójdę chyba dzisiaj po ten prenatal, może zacznę w końcu jeść normalnie. :)

Ja biore tylko na wlasna reke kwas foliowy a tak to nic innego bo nie mam pojecia co moglabym brac a do wizyty jeszcze daleko.. a do spotkania z polozna jeeszcze dalej .. :)

Mi ten prenatal uno pani doktor polecila jakbym miała mdlosci :-) zawiera głównie same witaminy, kwas foliowy, i imbir :-)

manka_tk mam takie same myśli że zbyt mało jem, co prawda mnie nie odrzuca od niczego nie mam żadnych objawów, ale jem mniej niż przed ciążą przez te upały no i nie chce mi się jakoś w ogole jeść, jem małe porcje :-) ja zażywam kwas foliowy i duphaston ale z przepisu lekarza :-D

Ja tez nie mam zadnych mdlosci ani nic narazie ale to moga sie jeszcze zaczac.. oby nie :D niby tez mnie nie odrzuca, moge wszystko jesc ale jem na pewno mniej niz powinnam, teraz dopiero co zjadlam i owszem gardlo zapchane a w brzuchu burczy.. ;)

Kciuki za wizyty
Olencja lez i dzwon do lekarza ale się narobili..
Ja będę robić zdjęcia z synem mam chyba tylko dwa a teraz chce mieć pamiątkę. Szkoda ze mam brzucha roztepach bo marzy mi się sesja ciazowa w bieliznie. Taki prezent na ur dla R. Sale tu lutowek ja też z lutego :-)

reklama
Eniola- kciuki zacisniete
Ja tez co chwile podjadam, tu ciasto, tu jablko, znalazlo by sie tego troche a w brzuchu nadal burczy. Najgorzej jest ze sniadaniem, wciskam na sile.

Do góry