reklama
Siwa88
Fanka BB :)
Bar Bra trzymam kciuki od razu po wizycie daj znać
natka90
Fruzka tak jak pisze panna Myszka. Luteina nie zaszkodzi i moge spokojnie ja nawet brac do konca ciazy.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
nailie
Milagros my będziemy ślubować w październiku, mam nadzieję że do tego czasu znajdę jakąś kieckę, bo 2, a właściwie 3 raz ślubu przekładać nie będziemy
Dzastibasti w 1 ciąży chciałam tak robić, to wyszło tak że 1 zdjęcie mam z 25 tygodnia Potem jakoś z końca ciąży, a szkoda że mi tak wyszło, bo to fajna pamiątka. Za to jakiś czas robiłam w miarę systematycznie zdjęcie maluchowi przy tym samym miśku, to jest kosmos jak dzieci szybko rosną
Kate jaki zabieg będzie miała Twoja córcia?
Edit u mnie na wrześniówkach dziewczyna ma taką różnicę wieku między dziećmi i z tego co się orientuję to podstawka daje radę Na dłuższe spacery chyba idą na 2 wózki, ale nie jestem pewna. Ja się zastanawiam czy u nas da radę dostawka, bo mała strasznie nam ucieka, w ogóle się nie słucha. Mam taką naiwną nadzieję, że do marca będzie spokojnym, grzecznym dzieckiem W razie czego są takie wózki rok po roku, co w późniejszym czasie można zdemontować siedzisko dla młodszego dziecka i wózek funkcjonuje jak pojedyńczy.
Olencja o rany, ale wiadomości Mam nadzieję że to nie będzie bardzo komplikowało, wszystko samo się zrośnie, trzymaj się!
Bar bra miłych widoków
Dzastibasti w 1 ciąży chciałam tak robić, to wyszło tak że 1 zdjęcie mam z 25 tygodnia Potem jakoś z końca ciąży, a szkoda że mi tak wyszło, bo to fajna pamiątka. Za to jakiś czas robiłam w miarę systematycznie zdjęcie maluchowi przy tym samym miśku, to jest kosmos jak dzieci szybko rosną
Kate jaki zabieg będzie miała Twoja córcia?
Edit u mnie na wrześniówkach dziewczyna ma taką różnicę wieku między dziećmi i z tego co się orientuję to podstawka daje radę Na dłuższe spacery chyba idą na 2 wózki, ale nie jestem pewna. Ja się zastanawiam czy u nas da radę dostawka, bo mała strasznie nam ucieka, w ogóle się nie słucha. Mam taką naiwną nadzieję, że do marca będzie spokojnym, grzecznym dzieckiem W razie czego są takie wózki rok po roku, co w późniejszym czasie można zdemontować siedzisko dla młodszego dziecka i wózek funkcjonuje jak pojedyńczy.
Olencja o rany, ale wiadomości Mam nadzieję że to nie będzie bardzo komplikowało, wszystko samo się zrośnie, trzymaj się!
Bar bra miłych widoków
edit- u mnie bedzie 3 lata roznicy, ale moja cora na nowo pokochala wozek i by sie tylko wozila. Mam nadzieje, ze nie bede musiala za bardzo kombinowac.
Olencja- odpoczywaj
Bra bar- udanej wizyty
A ja dzisiaj pelna energi, zdazylam dom posprzatac, obiad za chwile nastawie a moja corcia poszla przed chwila spac.
Olencja- odpoczywaj
Bra bar- udanej wizyty
A ja dzisiaj pelna energi, zdazylam dom posprzatac, obiad za chwile nastawie a moja corcia poszla przed chwila spac.
D
Deleted member 158337
Gość
Olencja daj znac koniecznie co lekarz powiedzial.
Natka, nie biorę luteiny wiec nie mam jak pomoc
Sylvi ja tez mam takie klocia, ale nerwus ze mnie niesamowity aż się boje pomyśleć jakie wredne moje dziecko się urodzi :x
Bar Bra trzymam kciuki za wizytę. :-)
A co do dziewczyn myślących jak pogodzić dwóch maluchów, koleżanka tez miała ta dostawkę dla starszaka, a skonczylo się na koniecznosci kupna podwójnego wózka (roznica 2lata) mala jak zobaczyla,ze braciszek jeździ w wozki sama tez zapragnela :-)
Natka, nie biorę luteiny wiec nie mam jak pomoc
Sylvi ja tez mam takie klocia, ale nerwus ze mnie niesamowity aż się boje pomyśleć jakie wredne moje dziecko się urodzi :x
Bar Bra trzymam kciuki za wizytę. :-)
A co do dziewczyn myślących jak pogodzić dwóch maluchów, koleżanka tez miała ta dostawkę dla starszaka, a skonczylo się na koniecznosci kupna podwójnego wózka (roznica 2lata) mala jak zobaczyla,ze braciszek jeździ w wozki sama tez zapragnela :-)
D
Deleted member 158337
Gość
Wróciłam właśnie z urzędu, bylam w wydziale komunikacji, boże święty... Kto te babska tam obsadza... Nic nie wiedza, i "proszę sobie na Internecie poszukać". A do tego Male pomieszczenie, dziesiątki ludzi, milion rodzajów perfum i innych zapachów, wiec poranne mdłości zamiast minąć tylko się rozkręciły.
reklama
Siwa88
Eniola kciuki zaciśnięte :-)