reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Milagros a może w jakiś innym hipermarkecie będzie Bavaria.

Co do wielkości mojej fasolki to z OM jest teraz 9t3d a z usg wychodzi 8t5d. Dziś lekarz stwierdził, że z dzisiejszego usg termin porodu byłby na 29.02. Mam nadzieję, że takiego psikusa mi fasola nie zrobi hehe.

reklama
chrobek no to faktycznie dobry zart :D ale podobno maly procent dzieci rodzi sie w terminie wiec raczej mala szansa :p ale za to jakie mialoby imprezy co 4 lata :D

O to jak jest Bavaria jabłkowa to moze przy jakiejs okazji sie skuszę, bo normalne piwo nigdy mi nie podchodzilo ;) ale teraz mnie nie rusza, tzn w ogole nie mam ochoty, inni mogą sobie pić ;)

A nawiązując do krewetek to jak to jest z tymi owocami morza, mozna czy nie mozna?

U nas ciepło, ale pelno chmur i duszno.

Lilith jak wizyta?

Kubusiowa na chlopski rozum raczej bedziesz musiala pilnowac cukru i regularnie jesc zeby gwaltownie nie spadal, w razie czego miec ze soba zawsze cos slodkiego

Chrobek oo to by byla na pewno wyjątkowa data ;)

Kubusia ja tez orientuje sie tyle co nailie, kiedys u mnie podejrzewano problemu z cukrem, cos właśnie takiego jak piszesz (kupę lat temu wiec juz pamięć nie ta) i musiałam nosić ciągle jakies landrynki ze sobą czy batoniki, i jak zaczynałam czuć sie slabiej musiałam od razu cos zjeść. Ale po czasie mi minelo samo, nikt nie wie do dzis o co chodziło, anemii nie miałam.

Milagros a może w jakiś innym hipermarkecie będzie Bavaria.

Co do wielkości mojej fasolki to z OM jest teraz 9t3d a z usg wychodzi 8t5d. Dziś lekarz stwierdził, że z dzisiejszego usg termin porodu byłby na 29.02. Mam nadzieję, że takiego psikusa mi fasola nie zrobi hehe.

A to ci data hehe:-p

hej dziewczyny :):)

Fajnie się czyta o dobrych wieściach z wizyt :) Coraz większe te nasze fasolki :D Ja nie mogę się doczekać kiedy zobaczę znowu moją, a wizyta dopiero 11.08.

Bar Bra jutro trzymamy kciuki za Ciebie :D Pewno już też spora będzie Twoja fasolka :)

Mnie to w ogóle do piwa ani innego alkoholu nie ciągnie :p i mam nadzieję, że tak zostanie.

U mnie dzisiaj też chłodniejszy dzień, co mnie bardzo cieszy. W końcu mam siły na ogarnięcie domu, bo w te upały ciężko było.

A co do wózków to ja jeszcze czekam z oglądaniem na późniejszy czas :)

Chrobek ciekawa data :p I fajna Twoja fasola tak dużą :D Ja tez mam termin na 3.03 jak Ty początkowo, ale u mnie z Om wychodzi 8t4d.

reklama
Do góry