reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

U mnie brzydka pogoda, i tak od kilku dni. Ale w sumie nie pada wiec nie jest zle, lepsze to niz upały :-)

reklama
mantka coś pływa hehe :rofl2: na pewno bedzie pływać jakaś krewetka :D u mnie dopiero wizyta 12 sierpnia ale jest ok musi byc a jak nie to i tak na to wpływu nie mamy więc chillout :-) :-D

babka juz szaleje dzwoniła że pół sklepu wyniosła :crazy: mowiłam jej zeby sie opamietała bo moze sie rozejść ciąża to stwierdziła że przecież sie nie zmarnuje ktoś kiedyś bedzie w ciązy :-D

Chrobek super że wizyta udana fajnie że masz już taką dużą fasolkę:-)

Ja jutro na wizytę i też liczę na serduszko :-)

kamilaasami ja nie pilnuje diety bo nigdy nie miałam z tym problemów więc mam nadzieję że i teraz tak będzie:tak:

fruzka ja ostatnio miałam ochotę na piwko jak byłam ze znajomymi i było cholernie ciepło a tak to nic mnie nie ciągnie :-p

szefiec ja też chciałam ostatnio kupić sobie lecha free bo był nowy smak ale on ma poniżej 0,5% alkoholu czyli coś tam jest tego alkoholu więc kupiłam sobie warkę 0% i byłam spokojna.

U mnie pogoda na weekend była super a teraz ma być zimno i już to dziś widać

Witam

U mnie dziś jakiś lepszy dzień. Mimo mdłości i bliskich porannych spotkań z kibelkiem jakoś mam lepsze samopoczucie niż ostatnio. Właśnie wróciliśmy z synem z placu zabaw.

kamilaasami kciuki zaciśnięte!

Co do wózka to my mamy po młodym Jedo Fyn i tak jak chorobek pisała duży i ciężki jest, ale po naszych nierównościach super się nim smigało. Gondola jest jak nówka, bo młody nie znosił jej i szybko z niej wyrósł, mimo że ten model ma naprawdę dużą gondolę. Ale spacerówkę niestety ciężko było zmieścić do auta dlatego mam w planach zakup jakiegoś fajnie składającego się wózka spacerowego dla malucha.

Chorobek super wieści! Duża fasolka już urosła :-)

My mieliśmy tylko łóżeczko, stało w sypialni więc wygoda była, bo młody zawsze pod ręką. Teraz śpi sam w swoim własnym "dorosłym" łóżku, ale i tak mniej więcej od 6 mam go już u siebie :-D. Ale te kosze bardzo mi się podobają tyle, że jak kolejne odziedziczy wzrost po synu to więcej jak 2 miesiące nie pospałoby w tym koszu :-(.

Bar Bra to jutro kciukamy za ciebie :-).

Mysle ze 0.5% to nie zaszkodzi ale dopiero w 2trymestrze, pamiętam ze siostra mojego narzeczonego kupiła takie wino 0.5% cos kolo 50zl placila i jak byla okazja to wypijala sobie pól lampki ale z lodem.

Czesc dziewczyny dwa dni mnie nie bylo, wiec nawet nie probuje nadrabiac.
Ja wlasnie czekam na swoja wizyte, jestem troche sdenerwowana bo ostatnio bardzo bolal mnie brzuch, i jeszcze to moje wysokie cisnienie i bol glowy nie do wytrzymania, a przyznam ostatnio sie wogole nie oszczedzalam.

Dziewczyny jak chcecie się napić piwa to polecam Bavarie 0,0 %. To jest Belgijskie piwo, można je np kupić w Auchan, jest tradycyjne, jablkowe i brzoskwniowe. Lepsze tradycyjne bo te smakowe jak soczki gazowane smakują.

reklama
Ale jak mogłam pic to nie chciałam i nie lubiłam piwa :p ale to tak zawsze, jak nie można to się chce :-)

Do góry