reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Sylvi mi tez brzuchola wywala, ale mi sie to akurat podoba : )
Mam dzisiaj niestety dzień mdłościowy..
I mega ochote na śledzia,mąż już pojechał do sklepu a ja czekam.
Na alkohol piwo i wino mam strasznego smaka od początku. Ale jak czuje kogoś oddech po piwie to mnie skręca.
Chrobek fajny dzidziuch : )

Ja juz czekam bo w przyszlym tygodniu jade do Polski .Mamusia przygotuje sledziki opiekane takie swojskie mniam . Ciesze sie jak dziecko czekajace na prezent hi hi

Sarna, Aliszia,  Goka, Poziomka, Siwa i Milagros i dziewczyny, ktorych nie ma na liscie marcowek prosze o podanie dat wizyt u lekarzy, zebym mogla uaktualnic liste ;)

Ja dzisiaj przelezalam caly dzien. Brzuch mnie pobolewa :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja śledzie lubiłam ale teraz nie tkne.narazie to tylko na warzywach owocach ewentualnie mięsko grillowane może być. Obawiam się ze znów będę mieć wielki brzuch bo w pierwszej ciąży był ogromny..

Mnie znowu teraz nie ruszaja slodycze wogole .Mogloby ich nie byc .Za to wszystko co ostre kwasne poprostu mniam

LapisLazuli- witaj :-) && zaciśnięte za wizytę
Milagros- mi się podobają wózki Camarelo, ale jest jeszcze dużo czasu, więc pewno wózka będę szukała dopiero w styczniu.
Eniola- nie martw się na zapas
Fruzka- ja miałam ostatnio chęć na piwo z sokiem, myślałam, że nie wytrzymam. Najlepsze jest to, że ja w ogóle nie pije, nawet piwa. Wczoraj otworzyłam sobie Warkę 0%, zostało mi jeszcze na dzisiaj.
sylvi1979- duży brzuszek :tak:u mnie jak na razie nic nie widać.

U nas rano padało, teraz wyszło słońce, udało nam się wyskoczyć na działkę do teściów, i pozbierać maliny i morele.

Sylvia ojej jaki juz masz fajny brzuszek,, ja taki miałam w 6-7 miesiącu ;) ciekawe jak teraz będzie, bo już z rana mi go widać, tzn ciąża spożywcza idzie na 1 plan...

Natka mnie chyba nie ma na liście, termin to 19 marzec, wizyta 30 lipca, termin może ulec zmianie

Milagros ja mam tak samo ze sledziami, ble

Lewusek dla mnie też słodycze mogą nie istnieć, to zupełnie inaczej niż poprzednio, wtedy pierwsze co to mnie od mięsa odrzuciło

reklama
Izik mi tez się podobały do czasu aż szwagierka takowego nie zakupila, a co za tym idzie miałam okaże użytkować, fajnie super, spacerowka duza, mamy ma 10mc i wazy 12kg i mieści sie super, z tym ze boje się użytkować tego wózka z nim w środku. Mam wrażenie ze dziecko mi zaraz wypadnie, ciężko go usadzic przy prostym oparciu, praktycznie caly czas dziecko jest w pozycji półleżącej ale tak dziwnie zgarbione.

Do góry