reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

mantka coś pływa hehe :rofl2: na pewno bedzie pływać jakaś krewetka :D u mnie dopiero wizyta 12 sierpnia ale jest ok musi byc a jak nie to i tak na to wpływu nie mamy więc chillout :-) :-D

babka juz szaleje dzwoniła że pół sklepu wyniosła :crazy: mowiłam jej zeby sie opamietała bo moze sie rozejść ciąża to stwierdziła że przecież sie nie zmarnuje ktoś kiedyś bedzie w ciązy :-D

ironia ale to takie fajnie, jak najbliżsi się tak bardzo cieszą :-)

reklama
ja piję bezalkoholowe lech free jest dobry ale najlepsze są piwa Bavaria polecam :-)
Patrzyłam ostatnio i to bezalkoholowe nie jest. Ma ok.0,5 %. Mnie na szczeście wcale nie ciągnie do alkoholu w ciąży. Przed ciążą lubiłam winko w weekend albo piwko jak ciepło a teraz nic. I całe szczeście :)

Chorobek fajna data ja mogę się rozsypać jak coś 29 dziecko będzie orginalne a co :-)
szkoda że u mnie bawarii nie ma chętnie bym wypiła,są warki lechy 0% ale blee

Lilith dobrze, że ok, a jak duża fasolka u ciebie.

Ironia, ciesz się;) ja na babcie nie mam co liczyć..

u mnie też dziś ładna pogoda, chociaż teraz trochę słońce zaszło i nie wiem czy nie będzie padać. Ucięłam sobie właśnie 20 min drzemkę;)

dziewczyny, czy wam też wywala tak brzuchy? mój wygląda tak:

2015-07-27 16.52.58.jpg

wczoraj w sklepie spotkałam koleżankę, a ona do mnie: ooo w ciąży jestes, który to miesiąc? i jak tu powiedzieć że dopiero drugi...?
Załamka z tymi wzdęciami...

Załączniki

• 2015-07-27 16.52.58.jpg
    2015-07-27 16.52.58.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 56
sylvi1979 ladny brzuszek :D ja mam cos okolo 5 tygodnia dopiero i mam plaski brzuchol jak na razie :) Ale codziennie ogladam czy przypadkiem cos nie ruszylo :D
A teraz zmykam do pracy.. znow do 1 w nocy trzeba wytrwac.
Milego dnia ;)

Ostatnia edycja:
Sylvi ja miałam bardzo wydęty brzuch jakoś dwa tyg temu więc wgl śmiech na sali, ale juz mi przeszło i znów decha :)

no mnie te wzdęcia okropnie męczą, mam nadzieję, że to przejdzie. zastanawiałam się nad espumisanem, ale nie wiem czy w ciąży można. rano jeszcze jest ok, ale w ciągu dnia robi się balonik..

Ja nic nie brałam, starałam sie więcej ruszać w ciagu dnia, i spalam na brzuchu podobno pomaga na prace jelit.

reklama
Do góry