reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Milagros a może w jakiś innym hipermarkecie będzie Bavaria.

Co do wielkości mojej fasolki to z OM jest teraz 9t3d a z usg wychodzi 8t5d. Dziś lekarz stwierdził, że z dzisiejszego usg termin porodu byłby na 29.02. Mam nadzieję, że takiego psikusa mi fasola nie zrobi hehe.

reklama
chrobek no to faktycznie dobry zart :D ale podobno maly procent dzieci rodzi sie w terminie wiec raczej mala szansa :p ale za to jakie mialoby imprezy co 4 lata :D

O to jak jest Bavaria jabłkowa to moze przy jakiejs okazji sie skuszę, bo normalne piwo nigdy mi nie podchodzilo ;) ale teraz mnie nie rusza, tzn w ogole nie mam ochoty, inni mogą sobie pić ;)

A nawiązując do krewetek to jak to jest z tymi owocami morza, mozna czy nie mozna?

U nas ciepło, ale pelno chmur i duszno.

Lilith jak wizyta?

Kubusiowa na chlopski rozum raczej bedziesz musiala pilnowac cukru i regularnie jesc zeby gwaltownie nie spadal, w razie czego miec ze soba zawsze cos slodkiego

Chrobek oo to by byla na pewno wyjątkowa data ;)

Kubusia ja tez orientuje sie tyle co nailie, kiedys u mnie podejrzewano problemu z cukrem, cos właśnie takiego jak piszesz (kupę lat temu wiec juz pamięć nie ta) i musiałam nosić ciągle jakies landrynki ze sobą czy batoniki, i jak zaczynałam czuć sie slabiej musiałam od razu cos zjeść. Ale po czasie mi minelo samo, nikt nie wie do dzis o co chodziło, anemii nie miałam.

Milagros a może w jakiś innym hipermarkecie będzie Bavaria.

Co do wielkości mojej fasolki to z OM jest teraz 9t3d a z usg wychodzi 8t5d. Dziś lekarz stwierdził, że z dzisiejszego usg termin porodu byłby na 29.02. Mam nadzieję, że takiego psikusa mi fasola nie zrobi hehe.

A to ci data hehe:-p

hej dziewczyny :):)

Fajnie się czyta o dobrych wieściach z wizyt :) Coraz większe te nasze fasolki :D Ja nie mogę się doczekać kiedy zobaczę znowu moją, a wizyta dopiero 11.08.

Bar Bra jutro trzymamy kciuki za Ciebie :D Pewno już też spora będzie Twoja fasolka :)

Mnie to w ogóle do piwa ani innego alkoholu nie ciągnie :p i mam nadzieję, że tak zostanie.

U mnie dzisiaj też chłodniejszy dzień, co mnie bardzo cieszy. W końcu mam siły na ogarnięcie domu, bo w te upały ciężko było.

A co do wózków to ja jeszcze czekam z oglądaniem na późniejszy czas :)

Chrobek ciekawa data :p I fajna Twoja fasola tak dużą :D Ja tez mam termin na 3.03 jak Ty początkowo, ale u mnie z Om wychodzi 8t4d.

reklama
Do góry