reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Siwa może być że jakiś mięsień, ale nigdy mi się tak nie zdarzyło :sorry:

Chrobek gratuluję udanej wizyty, na następnej to już pewnie będzie genetyczne usg?

Ironia ja chyba zostanę przy łóżeczku, mamy jeszcze leżaczek bujaczek z funkcją kołyski, rozkładany na płasko, mała w dzień sobie w nim usypiała w salonie :tak:

Fruzka są piwa bezalkoholowe, ale ponoć to nie to samo :sorry: Kiedyś miałam okazję spróbować bezalkoholowego wina i szampana, blee jakie to było niedobre

U mnie mdłości się rozkręcają, tylko patrzeć :wściekła/y: Jeszcze kilka dni temu jadłam jakbym nie widziała jedzenia z tydzień, a teraz ledwo w siebie wmuszam :zawstydzona/y: No patrzę na ulubioną czekoladę i już mnie mdli. Już widzę powtórkę z rozrywki przy gotowaniu, ech, to była katorga

reklama
e tam bez alkoholowe jak dla mnie tak jak oranżada bleeeee..... tyle mego że mi się chce :-p zaczeły mi smakować słodycze eh a nie przepadałam za nimi

ja piję bezalkoholowe lech free jest dobry ale najlepsze są piwa Bavaria polecam :-)

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi :) wzielam paracetamol, ale nie pomogl. Dzisiaj wybralam sie do lekarza bo juz ciezko funkcjonowac. No i diagnoza-podejrzenie hipoglikemii. Czy ktoras z Was miala moze z tym stycznosc?

czesc a może idź się zapisać z nfz do gina i niech on da Ci skierowanie a chodż sobie nadal prv, ja tak zrobiłam chodzę prywatnie do gina ale po skierowania na badania ide z nfz bo po co mam płacić ;)

Ja nie wiem czy te skierowania to od endokrynologa nie muszą być.. a ta moja ginekolog ma ta specjalizacje też. A co do diety to ja nawet się nie ważyłam ile ważę hehe ☺

Ironka, ja również zastanawiam sie nad tym koszem/kolyska. Zobaczymy. Mama dla mnie i dla siostry miała kolyske i sobie bardzo chwaliła.
Chrobek ale masz juz dużego malucha :-) super! :-)
Mi tez się czasami piwa chce, albo papierosów jak widzę kogoś, ale uciekam wtedy z pomieszczenia bo wiem,ze nie wolno :-)

ponoć tydzień do tyłu, więc tragedii nie ma, ale przeczytałam już cały internet :-p , głowa mi pęka i się boję zwłaszcza że staraliśmy się 1,5 roku :-(

ja Ci powiem tak ja byłam na 1 badaniu w niby 5tc, nie było widać nic nawet pęcherzyka nic Lekarz mnie uspokoił i powiedział że mam spokojnie czekać za 2 tyg przyjść, bo mogła się owulacja opóźnić i ciąża jest zbyt młoda, i tak się okazało poszła za 2 tyg i było już widać bicie serca, także głowa do góry :biggrin2:

Witajcie .U mnie dzis leje .Pogoda paskudna . Glowa boli jak diabli . Zjadlam sniadanko i tak caly czas poleguje sobie . W srode wizyta u lekarza. Oby bylo dobrze wszystko .

Lewusek trzymam kciuki :-) u mnie dopiero w piatek, i bardzo sie stresuje bo piersi przestaly bolec, podbrzusze tez, tylko czasami mnie zemdli...

reklama
Czesc dziewczyny ;)
Ja dalej bez objawow, bez mdlosci, jadlowstreru itd. Tylko piersi bola non stop.. Wizyta dopiero za poltora tygodnia wiec dalej zyje w niepewnosci .. :)
Ja mysle nad kupnem kolyski bo bez problemu wstawie ja obok mojego lozka, bez robienia przemeblowania, jak chcialabym wlozyc lozeczko to musialabym sie namanewrowac :p
Alez Wam zazdroszcze tych duzych fasolek ! 2 cm to juz sporo :D Oby u mnie tez sie okazalo, ze sobie plywa cale i zdrowe ;)
Pogoda jak zwykle, wczoraj byla tragiczna, nie dalo sie wyjsc z domu bo byl weekend, dzis trzeba isc do pracy to pogoda piekna. I tak co tydzien :D

Do góry