reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A nie mozesz np podejsc do szpitala wieczorkiem i powiedziec ze pobolewa Cie brzuszek powiedziec ze przed Toba wyjazd itp .W szpitalu po godzinach przychodni powinni Cie przyjac normalnie .

Dziewczyny, ja juz od pewnego czasu mam bilety na lot do Polski na 28 sierpnia. No i bede dopiero w 2 miesiacu ciazy. Teraz mam dylemat czy leciec czy nie bo sie tez naczytalam roznych rzeczy :) Co myslicie ?

Nailie ja słyszałam ,że jak masz mies rozstępy to je będziesz miała. W pierwszej ciąży odkąd pojawi się większy brzuch codziennie smarowalam.. a brzucha publicznie juz nie pokaże

Ja polecam bio-oil....
Ja po pierwszej ciąży zostałam tygryskiem :-D ale z kolei moja siostra od poczatku smarowała sie bio-oil-em i nie ma nic.... Ja zamierzam zacząc gdzieś tak za miesiąc dwa jak zacznie rosnąc brzuszek

Po prostu od wczoraj czuję się zupełnie normalnie, jakbym w ciąży nie była. Nie jestem już senna, nie mam wcale mdłości (a miałam non stop ostatnio) no i dziś zaczął boleć ten brzuch. Nospy nie mam, muszę poczekać aż mąż wróci z pracy.

Po prostu od wczoraj czuję się zupełnie normalnie, jakbym w ciąży nie była. Nie jestem już senna, nie mam wcale mdłości (a miałam non stop ostatnio) no i dziś zaczął boleć ten brzuch. Nospy nie mam, muszę poczekać aż mąż wróci z pracy.

Ktory to tydzien ? ;) Jak nie masz mdlosci to tylko sie cieszyc :) a jak brzuszek boli to znaczy, ze tam sie zaczyna rozciagac wszystko ;)

reklama
Volka największym błędem teraz jest się stresować i czytać internet żeby znaleźć odpowiedź dlaczego. Mi też objawy ustąpiły ale nie możesz się denerwować. Jestem z Tobą będzie dobrze. Tylko spokój może nas uratować :)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Do góry