reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Ja polecam bio-oil....
Ja po pierwszej ciąży zostałam tygryskiem ale z kolei moja siostra od poczatku smarowała sie bio-oil-em i nie ma nic.... Ja zamierzam zacząc gdzieś tak za miesiąc dwa jak zacznie rosnąc brzuszek
Ja po pierwszej ciąży zostałam tygryskiem ale z kolei moja siostra od poczatku smarowała sie bio-oil-em i nie ma nic.... Ja zamierzam zacząc gdzieś tak za miesiąc dwa jak zacznie rosnąc brzuszek
Po prostu od wczoraj czuję się zupełnie normalnie, jakbym w ciąży nie była. Nie jestem już senna, nie mam wcale mdłości (a miałam non stop ostatnio) no i dziś zaczął boleć ten brzuch. Nospy nie mam, muszę poczekać aż mąż wróci z pracy.
natka90
Ja mam bio-oil. Same dobre opinie slyszalam
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Po prostu od wczoraj czuję się zupełnie normalnie, jakbym w ciąży nie była. Nie jestem już senna, nie mam wcale mdłości (a miałam non stop ostatnio) no i dziś zaczął boleć ten brzuch. Nospy nie mam, muszę poczekać aż mąż wróci z pracy.
Ktory to tydzien ? Jak nie masz mdlosci to tylko sie cieszyc a jak brzuszek boli to znaczy, ze tam sie zaczyna rozciagac wszystko
Serduszko1
Volka może do powrotu męża uspokój sie i połóz....
Naprawde nerwy nie są dobre :-(
Naprawde nerwy nie są dobre :-(
reklama
Volka największym błędem teraz jest się stresować i czytać internet żeby znaleźć odpowiedź dlaczego. Mi też objawy ustąpiły ale nie możesz się denerwować. Jestem z Tobą będzie dobrze. Tylko spokój może nas uratować
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka