Serduszko1
Fanka BB :)
Ja spisuje bo synkowi i tak mierze i spisuje 3-4 razy dziennie to i sobie spisuje... zobacze co mi lekarz powienie pytałam ale wizytę mam 28 to powiem mu o tym i zapytam ja sobie codziennie mierzę i spisuję
podziel sie przepisamija mam zawsze wysokie okolo 135-78 wczoraj z nerwow mialam 150/90 ale monitorujemy i oki co bez leków się obchodzi, po prostu nie moge sie denerwować :-)
matko ja zaraz ide na obiad bo juz wysiedziec w domu nie moge poki co tylko mdłości mam nie wymiotuje :-) pilnuje diety mocno więc nie jest źle póki co schudłam 1,5 kg jeszcze troszke mam nadzieje spadne na wadze dzieki diecie i jak tylko zrobi sie troszke chłodniej to ćwiczeniom i mozemy tyć moja lekarka nic tylko mnie zawala przepisami na chłodniki i przeciery warzywne
Uspokoiłas mnie trocheNiskie cisnienie w ciazy jest lepsze niz wysokie. Wysokie w czasie pozniejszym grozi rzucawka. Przy niskim jest ryzyko zaslabniecia i upadku .Powinno sie duzo pic nie przegrzewac organizmu . Na niskie cisnienie ma tez wplyw dlugie stanie .
Volka ja też mam niekiedy tak że czuje sie jakbym wcale w ciązy nie była....Dziewczyny, nie wiem czemu ale mam jakieś dziwne przeczucie, że coś jest nie tak...na prawdę wszystkie objawy mi przeszły i pobolewa mnie podbrzusze . Jezu a jutro wyjazd...nie wiem co robić. Czy jeszcze dzisiaj iść gdzieś praywatnie czy co?
Tylko to pobolewanie...:-( szczerze niewiem co bym zrobiła na Twoim miejscu...