reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

ale produkcja do południa;)
natka super wiadomości:) cieszę się, że wszystko w porządku

volka, nie czytaj, ja też ostatnio zaczęłam czytać o tych pustych pęcherzykach i się nakręciłam..też mam takie dni, że nie czuję się jak w ciąży, ale potem objawy wracają.
dla spokoju idz może wlasnie wieczorkie do szpitala, jak dziewczyny radzą.
Nospę kup lepiej max albo forte, bo ta zwykła to niewiele pomaga.

Ja miałam lecieć w sierpniu do siostry do Londynu ale odpuszczam narazie, może w październiku się wybiorę, drugi trymestr to bezpieczniej i lepsze samopoczucie. Ale jak lekarz nie widzi przeciwwskazań to myślę że można i w pierwszym.

Mnie dziś jakiś zły humor dopadł..

Tez czytalam ze w drugim trymestrze najbezpieczniej bo w pierwszym rozwijaja sie narzady i cisnienie przy starcie i ladawaniu moze byc niebezpieczne i wlasnie to mnie martwi.. Ale z drugiej strony przeczytalam tyle wypowiedzi dziewczyn, ktore lataly i wszystko bylo w porzadku ze teraz mam metlik :) Do sierpnia jeszcze troche czasu to bede myslec ;)

reklama
Również planuje lot w niedługim czasie, ale to już raczej będzie II trymestr jeśli ciąża się wgl prawidłowo rozwinie. Pamiętam że moja przyjaciółka w 5 tygodniu leciała do Włoch (nie wiedziała jeszcze o ciąży) tam wakacje pełną parą a maluch zdrowy i ruchliwy do dziś a ma już 3,5 roku :)

Również planuje lot w niedługim czasie, ale to już raczej będzie II trymestr jeśli ciąża się wgl prawidłowo rozwinie. Pamiętam że moja przyjaciółka w 5 tygodniu leciała do Włoch (nie wiedziała jeszcze o ciąży) tam wakacje pełną parą a maluch zdrowy i ruchliwy do dziś a ma już 3,5 roku :)

To bardzo dobra wiadomosc :) Pocieszyla mnie ;)

ej nie wariujcie ja 1 wrzesnia lece na tydzien do bułgatii i ani mysle odpuszczać :-D nie ma opcji o niee za długo nie miałam porządnych wakacji a to bedzie ostatni dzwonek zanim znów wpadniemy po uszy w pieluchy :rofl2:

Spokojnie dziewczyny, wiadomo jeśli jest zagrożenie, ale jeśli wszystko jest ok to nie można dać się zwariować :)

Manka, ona do dzisiaj się śmieje, że gdyby wiedziała o ciąży to by nie wsiadła na kłady, nie jeździłaby motorówką itp :) Takie konkretne na spontanie wakacje :) Wariackie :) a o Ciąży dowiedziała się po powrocie jak szła na operacje plastyczną piersi :) a właściwie jak już leżała na stole i lekarza coś tknęło żeby sprawdzić jeszcze czy w ciąży nie jest bo jakaś za nerwowa była :p

Spokojnie dziewczyny, wiadomo jeśli jest zagrożenie, ale jeśli wszystko jest ok to nie można dać się zwariować :)

Manka, ona do dzisiaj się śmieje, że gdyby wiedziała o ciąży to by nie wsiadła na kłady, nie jeździłaby motorówką itp :) Takie konkretne na spontanie wakacje :) Wariackie :) a o Ciąży dowiedziała się po powrocie jak szła na operacje plastyczną piersi :) a właściwie jak już leżała na stole i lekarza coś tknęło żeby sprawdzić jeszcze czy w ciąży nie jest bo jakaś za nerwowa była :p

Haha tak jest, myslenie sie zmienia :D ja w niedziele jeszcze tak ciezko pracowalam, dzwigalam takie rzeczy a w poniedzialek juz nie bo sie boje, wszystko wydaje sie 2 razy ciezsze :D :p

Hej dziewczyny :-)

Ciężko mi was nadrobić tyle piszecie, heh :-D

Mi trochę mdłości przeszły z rana, bardzo mnie to cieszy, jeśli jem regularnie to jest ok :-)

Zaraz biorę sie za pierogi, chodzą za mną od kilku dni :-D

A potem sprzątanie chaty, totalny bajzel, w tygodniu nic nie robiłam, po pracy stac mnie tylko na drzemkę, obiad, wykąpać się i spać :-D

My planujemy we wrześniu lecieć do Polski na dwa tygodnie, nie mogę się doczekać, obiadki teściowej cos cudownego :-D

Mam ten bio-oil, kupiłam kiedyś, po tym co piszecie to napewno go będę stosować, plus jakiś kremik może, zobaczymy.

Miłego dnia mamuśki :-D

reklama
Do góry