reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mam wizyte u GP dopiero 5 sierpnia. Czekam z niecierpliwoscia bo chce juz byc pewna tej fasolki :) :) Tak piszecie duzo ze nie wiem kiedy to nadrobie. Jak na razie nie mam zadnych mdlosci, wymiotow nic nic :) Oby tak dalej ! ;)

reklama
to jak u mnie moze byc z 3 - 4 tydzien to nie wiem czy w kwiecien sie nie wstrzele :p tj kojarze to moglam zajsc na pewno po 20 czerwca bo wtedy z delegacji wrocilismy a ze w tygodniu zazwyczaj czasu nie ma na zabawy to obstawiam 21 albo 22 czerwca :p

Hej dziewczyny. Jejku ale wy duzo piszecie masakra nawet nie mam jak tego nadrobic.

Z dobrych wiesci znalazlam mieszkanie dwa pokoje bardzo fajne dzisiaj podpisuje umowe i dostaje klucze, wiec powoli od jutra zaczynam pakowac manatki od rodzicow.
A wczoraj zlapal mnie taki bol w podbrzuszu ze myslalam ze z bolu zemdleje ale na szczescie trwal pare sekund. W poniedzialek do ginka wiec mam nadzieje ze wszystko ok.

Natka ja byłam w październikowych mamach ale na innej stronce
Udanej wizyty.

Ja mieszkam niedaleko chester.

Lilith no to super. Będziecie mieć sporo czasu, żeby sobie wszystko rozplanować w nowym mieszkanku.

reklama
Natka udanej wizyty :)

stwierdzilam ze te ciuchy w ktore na bank sie za miesiac dwa nie zmieszcze zostaeiam u rodzicow a zabiore te wieksze z poprzedniej ciazy :) bedzie mniej pakowania.
Najgorzej bedzie z zabawkami bo jest ich masa, dobrze ze jest auto bo bez niego ani rusz.

Do góry