reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Sarna jutro 10 tydz juz? Liczysz od ostatniej miesiączki?
Ja chyba mam akurat czas kolejnej @ bo mnie brzuch napierdziela jakbym zaraz miala dostać : / Jutro bym dostala gdyby nie ciąża. A mdli mnie dzisiaj okropnie.
Sylvi to dziwie sie ze zaskoczylas akurat jak taka strata pieska, mi kotek odszedl w lutym i tak to mocno przezylam, ze wiedzialam że sie nie uda dzidzi.

zaskoczyłam pewnie chwilę przed, bo odeszła 26.06 (chorowała na serducho i rano już się nie obudziła, ale nie spodziewałam się, że to tak szybko się stanie).

reklama
Sylvi mam nadzieje, ze moja sunia też jakoś zaakceptuje fakt nowego członka rodziny bo jest bardzo zazdrosna, musi być w centrum, ale staram się ją oswajać.

Natka ja doszłam dokładnie do takiego samego wniosku co Ty, że późniejsze USG jest lepsze takie 7-9 tydzień bo wtedy jak się idzie to już wszystko ładnie widać i nie ma takiego zbędnego stresu, że jeszcze nic nie widać.
I co do płci to z jednej strony też bym wolała nie wiedzieć a z drugiej to chyba sobie nie pożałuje tej informacji :)

U nas w sumie wypadło w środku tygodnia, taki spontan troche :)

Sarna bardzo dużo nas jest :) Ja jak byłam początkiem lipca na badaniu bety to pani się wtedy śmiała, że jestem już którąś z kolei kobietą, która podejrzewa ciąże tego dnia, a zazwyczaj pojedyncze osoby przychodzą. Ale dodała jeszcze, że lato już jest,że pewno poczułyśmy klimat wakacyjny i się wyluzowałyśmy i się udało :):) może coś w tym jest :):) lato, wakacje, odpoczynek ... i dzidziuś w drodze :)

Coś w tym na pewno jest. Staraliśmy się o tę ciążę trzy cykle. W czerwcu miałam tydzień urlopu, wyluzowalam, odpoczelam, zero stresu, codzienne przytulanki i fasola jest.

Laski, udało nam się i zarezerwowaliśmy od soboty 4 noclegi nad morzem. Zawsze coś :). I zjem sobie pyszną rybkę hihi
Ogólnie Wam powiem, że popołudnie dziwne, bo tak jakby nagle jak ręką odjął wszystkie objawy zniknęły. No, może piersi jak dotknę to nadal bolą, ale zmęczenie i mdłości, które praktycznie towarzyszyły non stop nagle buum nie ma. Ciekawe jak będzie jutro...z jednej strony mdłości moglyby już odejść forever,ale z drugiej jakoś tak mi dziwnie, czuję się nieciążowo :p

Volka a ja sie znowu cieszylam, ze nie mam ciazowych objawow i jak przyszly to wszystkie na raz.

Zgage mam, dziwny posmak w buzi, mdli mnie jak mi sie pusty zoladek zaczyna robic :/. Spaca jestem, w glowie mi sie kreci i cycki zaczely bolec nimilosiernie. Mam nadzieje, ze zaraz przejdzie to wszystko ; (

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

No natka ja też mam ten metaliczny posmak.
Balladyna jutro mi się zaczyna 10 tzn. Pełne 9 i 1 dzień om miałam 22.06.
My się staraliśmy ponad rok i najpierw zaskoczylam w Sylwka ( tego dnia wracaliśmy z Polski) niestety poronilam, a teraz zaszkoczylam w Polsce po weselu.
Coś chyba wisi w powietrzu :p

reklama
Witam wszystkie po 2 tyg wypoczynku nad morzem. Widzę dużo nowych osób przybyło i witam Was wszystkie jak tylko będę miała trochę czasu spróbuję nadrobić wszystko :-) powiem wam ze nad morzem jak nigdy wszystkie mdlosci minęły zobaczymy co będzie jutro. :-) dobranoc

Do góry