reklama
Sarna80 Jestem z West Midlands
Ja tez jestem z West Midlands )
to jak u mnie moze byc z 3 - 4 tydzien to nie wiem czy w kwiecien sie nie wstrzele tj kojarze to moglam zajsc na pewno po 20 czerwca bo wtedy z delegacji wrocilismy a ze w tygodniu zazwyczaj czasu nie ma na zabawy to obstawiam 21 albo 22 czerwca
LilithGoth
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Jejku ale wy duzo piszecie masakra nawet nie mam jak tego nadrobic.
Z dobrych wiesci znalazlam mieszkanie dwa pokoje bardzo fajne dzisiaj podpisuje umowe i dostaje klucze, wiec powoli od jutra zaczynam pakowac manatki od rodzicow.
A wczoraj zlapal mnie taki bol w podbrzuszu ze myslalam ze z bolu zemdleje ale na szczescie trwal pare sekund. W poniedzialek do ginka wiec mam nadzieje ze wszystko ok.
Z dobrych wiesci znalazlam mieszkanie dwa pokoje bardzo fajne dzisiaj podpisuje umowe i dostaje klucze, wiec powoli od jutra zaczynam pakowac manatki od rodzicow.
A wczoraj zlapal mnie taki bol w podbrzuszu ze myslalam ze z bolu zemdleje ale na szczescie trwal pare sekund. W poniedzialek do ginka wiec mam nadzieje ze wszystko ok.
natka90
Lilith to same dobre wiesci
Ja sie powoli na usg zbieram bo mam o 9.30 (10.30 polskiego czasu).
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja sie powoli na usg zbieram bo mam o 9.30 (10.30 polskiego czasu).
natka90
Pewnie, ze dam znac
Jeszcze Siwa i Goka wg listy maja dzisiaj skan ; )
Jeszcze Siwa i Goka wg listy maja dzisiaj skan ; )
reklama
LilithGoth
Natka udanej wizyty
stwierdzilam ze te ciuchy w ktore na bank sie za miesiac dwa nie zmieszcze zostaeiam u rodzicow a zabiore te wieksze z poprzedniej ciazy bedzie mniej pakowania.
Najgorzej bedzie z zabawkami bo jest ich masa, dobrze ze jest auto bo bez niego ani rusz.
stwierdzilam ze te ciuchy w ktore na bank sie za miesiac dwa nie zmieszcze zostaeiam u rodzicow a zabiore te wieksze z poprzedniej ciazy bedzie mniej pakowania.
Najgorzej bedzie z zabawkami bo jest ich masa, dobrze ze jest auto bo bez niego ani rusz.