reklama
my tez równo rok zmienilismy mieszkanko na wieksze bo przy naszej trojce nasze 42 m juz były za małe troszke zastanawiam sie co to bedzie jak bedzie nas czwórka na 70 m2 i czy sie dzieciaki nie pozabijają razem w pokoju
Hej dziewczyny. Jejku ale wy duzo piszecie masakra nawet nie mam jak tego nadrobic.
Z dobrych wiesci znalazlam mieszkanie dwa pokoje bardzo fajne dzisiaj podpisuje umowe i dostaje klucze, wiec powoli od jutra zaczynam pakowac manatki od rodzicow.
A wczoraj zlapal mnie taki bol w podbrzuszu ze myslalam ze z bolu zemdleje ale na szczescie trwal pare sekund. W poniedzialek do ginka wiec mam nadzieje ze wszystko ok.
No to super to jeszcze u mnie się musi udać z mieszkaniem i będzie komplet :-)
Mi wczoraj neta wyłączyli nie wiem chyba jakaś awaria była więc poszłam spać :-( ale dziś już jestem ale z ogromnym bólem pleców i piersi masakra nie mogę się dotknąć ehh myślałam że już mi przeszło a tu d....:-(
Serduszko1
Fanka BB :)
hej..
Ja znów z doskoku ale ostatnio z moim młodszym ciągle coś sie dzieje i tak nie mam czasu nawet by laptopa włączyc...
Witam nowe mamusie i ogromnie trzymam kciuki za fasoleczki
Ja jesc za bardzo nie umiem jem praktycznie na siłe bo nic mi nie smakuje
Wczoraj mężusia naszło na ley's-y paprykowe... śmieszna sytuacja była bo jak poczułam ich zapach to od razu zwymiotowałam a jakieś 10 min później je jadłam no sama z siebie sie śmiałam a mąż to pękał ze śmiechu ze mnie...
Moje "napady senności" jakby minęły.. albo mi sie tak wydaje bo ostatnio w sumie nie mam nawet czasu by sie w ciągu dnia położyc bo młody jak nie atak to tetno szaleje i tak w kółko:-(
My sie szykujemy do urlopu... obyśmy tylko dostali pozwolenie od kardiologa bo musimy odpoczac troszke
Volka my mniej wiecej na tym samym etapie jesteśmy ale mnie nic nie pobolewa...
Ja znów z doskoku ale ostatnio z moim młodszym ciągle coś sie dzieje i tak nie mam czasu nawet by laptopa włączyc...
Witam nowe mamusie i ogromnie trzymam kciuki za fasoleczki
Ja jesc za bardzo nie umiem jem praktycznie na siłe bo nic mi nie smakuje
Wczoraj mężusia naszło na ley's-y paprykowe... śmieszna sytuacja była bo jak poczułam ich zapach to od razu zwymiotowałam a jakieś 10 min później je jadłam no sama z siebie sie śmiałam a mąż to pękał ze śmiechu ze mnie...
Moje "napady senności" jakby minęły.. albo mi sie tak wydaje bo ostatnio w sumie nie mam nawet czasu by sie w ciągu dnia położyc bo młody jak nie atak to tetno szaleje i tak w kółko:-(
My sie szykujemy do urlopu... obyśmy tylko dostali pozwolenie od kardiologa bo musimy odpoczac troszke
Volka my mniej wiecej na tym samym etapie jesteśmy ale mnie nic nie pobolewa...
Natka kciuki za wizyte.
Volka mi ginekolog wczoraj powiedziała że brzuch wogóle ma nie bolec,
mialam wybór lutke pod jezyk albo dowcipnie wybrałam pod jezyk oooo masakra jak mnie cofa po niej.
moj geniusz R pojechał mi po leki i co??zostawił reszte w aptece 80zł
mialam wybór lutke pod jezyk albo dowcipnie wybrałam pod jezyk oooo masakra jak mnie cofa po niej.
Natka kciuki za wizyte.
Zamyślony pewnie dlatego zostawił ;-)
Ja biorę lutkę ale dowcipnie tak mi bardziej odpowiada ;-)
Serduszko1
Natka kciuki za wizyte.
Dokładnie to samo usłyszałam i ja jestem na duphastonie juz 3 tydzień....
reklama
sylvi1979
mój powiedział, że pojedyncze ukłucia są normalne, a razie silniejszych bóli brać nospę. Mnie w pierwszej ciąży mocno bolał, nie wiem czy to może z powodu tyłozgięcia. Teraz ciągnie mocniej po dłuższym chodzeniu. Też na Duphastonie jestem.
A z mdłościami to ja tez raz mam raz nie. Wczoraj miałam wieczorem i dziś rano.
Natka, udanego usg, daj znać.
A z mdłościami to ja tez raz mam raz nie. Wczoraj miałam wieczorem i dziś rano.
Natka, udanego usg, daj znać.