reklama
nailie
Fanka BB :)
Milagros, Duncia szystko bedzie dobrze, wasze maluszki jeszcze nadgonią, zobaczycie, trzymam za to kciuki
Milagros gdzie takie fajne ceny?
Chrobek ja zachcianek nie mam, od czasu do czasu mnie natchnie na coś kwaskowego, ale nie jest tak ze muszę to zjeść teraz natychmiast ale wczoraj zachciało mi się pomidoròwki i 2 talerze wciągnęłam
Chrobek ja zachcianek nie mam, od czasu do czasu mnie natchnie na coś kwaskowego, ale nie jest tak ze muszę to zjeść teraz natychmiast ale wczoraj zachciało mi się pomidoròwki i 2 talerze wciągnęłam
Nie jest łatwo. Dzięki za wsparcie. Jutro jak będę znać betę to Wam napisze jakie nasze losy. Mimo wszystko dobrze się Was czyta i ciesze się Wam wszystko fajne idzie daje mi to tez dużą nadzieje.
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Xenian
Fanka BB :)
Dziewczynki- nawet nie wiecie jak się uradowało moje serce kiedy dostrzegłam Wasz wątek. Ja jestem mamą marcową z 2015 r i doskonale pamiętam te emocje z początku ciąży powiem Wam tylko, że wspaniale mieć marcowego maluszka- piękna pogoda na długie spacery i koniec ciąży do wytrzymania - ani upał ani mróz Gorąco Was pozdrawiam- mama Frania (11 marca 2015)
D
Deleted member 158337
Gość
Nie jest łatwo. Dzięki za wsparcie. Jutro jak będę znać betę to Wam napisze jakie nasze losy. Mimo wszystko dobrze się Was czyta i ciesze się Wam wszystko fajne idzie daje mi to tez dużą nadzieje.
Widze ze jestesmy w podobnej sytuacji, ten sam termin, u Ciebie chociaz byl zarodek, u mnie brak. 8mm pecherzyk tylko. I mi Pani doktor kazala czekac do 31 lipca. Nie kazala robic bety ani nic. Powiedziala ze czasami ciaza potrzebuje wiecej czasu, co do objawow tez mam wrazenie ze ich mniej, ale wydaje mi sie tez ze psychika robi swoje, czlowiek mimo wszystko nastawia sie na najgorsze bo lepiej sie nie rozczarowac. Ale wierze ze bedzie u Nas obydwu ok
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Milagros, Duncia szystko bedzie dobrze, wasze maluszki jeszcze nadgonią, zobaczycie, trzymam za to kciuki
Ciezko mi okreslic mieszkam pod szczecinem, domki sa praktycznie w lesie,nad jeziorem Krzemień, warunki takie neutralne, zaden luksus, ale jest toaleta, prysznic, lodowka, dwa pokoje, miejsce na grilla przed domkiem, maly plac zabaw, plaza z pomostem. namiary dostalismy od znajomych w zeszlym roku plusem jest to ze mozna zabrac zwierzaka ze soba