reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Aliaolio mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje i niebawem wyjdziesz &&&
Barbra z księdza niezły numer:-D Ja mam wizytę jutro, a będę tylko z Filipkiem, bo R jak zwykle w pracy:oo2: Mam nadzieję, że młody niczego nieodpowiedniego nie wypali- ostatnio ma faze na powtarzanie niecenzuralnych słów:errr:
Isia szerokiej drogi do Zakopca:-) :)
Na mnie czeka fura prania w łazience, ale jak czeka od wczoraj to jeszcze przez pół dnia się jej nic nie stanie;-) ;)

reklama
A co to taka cisza o tej porze??? Czy coś mi się nie ładuje??

Aliaolio trzymamy kciuki za Ciebie i za maleństwo.
Volka to kiedy możemy się spodziewać że wyjdziesz do domu? Ale wytulisz swoich chłopaków jak wrócisz :)
Isia pomocz szanowne cztery literki za mnie :) udanego weekendu.

Hej ja znów na szybko...
Wczoraj jak wyszłam o 8 rano tak do 19 bylam poza domem... Nie licząc dwóch godzin w których zrobiłam szybki obiad...
Czytałam Was ale nie miałam czasu pisać... Zaraz znów wychodzę, dzis kardiologiczne badania z młodym,przepływy itd. Potem zakupy... Potem znów szybki obiad i może sie zdrzemne bo wczoraj juz o 20 wykonczona bylam ale spać nie umiałam. I juz od 5 nie śpię... Ehh ciężki będzie ten miesiąc :\
Alia trzymaj sie ... Trzymam kciuki byś szybko wrocila do domu...
Bar ja mam termin z OM na 9.03 a z USG na 29.02. Będzie syn Alex. :)

Witajcie
Aliaolio trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś szybko wróciła do domku z maluszkiem w brzuszku.
Isia udanego wypoczynku :-)
Bar Bra u mnie nic się nie zmieniło.
Witam nowe mamusie :-)
Ja dziś na 20 mam usg, mam nadzieję że wszystko u synka dobrze bo ostatnie usg miałam w 20 tygodniu.
Miłego dnia

Dzien dobry!!! [emoji6]

Cos dzis tu spokojnie :) prawie jak w swieta [emoji16]

Isia- udanego wypoczynku!:)

Alia- daj znac co u Ciebie. Mocno trzymamy kciuki!

Bar- fantastyczny ksiadz. Az mi szczenka opadla. Dobrze, ze sie jeszcze taki uchowal. Moze nie wszystko stracone [emoji6]

Serduszko i Siwa- dajcie znac jak tam badania! [emoji5]️

Aliaolio i violka &&&& za szybki powrot do domu.
Isia szerokiej drogi
Na u mnie w pracy.... zwolnienia, dzis na ostrzalludzie agencyjni. Mam nadzieję, ze dociagne do konca stycznia....

Aliaolio mam nadzieję, że kryzys już zażegnany i szykujesz się do domu.
Volka gratulacje.
Isia - udanej podróży i miłego wypoczynku :)

reklama
Mam dzisiaj podły nastrój.
Kolejna noc koszmarów. Męża w śnie z domu wyrzuciłam i powiedziałam, że córki więcej nie zobaczy za granie na ps4 :p

Martwię się też wszystkim naokoło. A to ile ZUS kasy wypłaci i kiedy, a to, że koleś od zlecenia nie zapłacił jeszcze a zaraz drzwi mają przyjść.

Składamy też sprawę w sądzie odnośnie kolesia, który kupił od nas udziały spółce i nie zapłacił 2 rat a to 10 000 zł.
Pracą się martwię - muszę program skończyć a nie zamiast mózgu mam trociny.

Za tydzień echo serca i też się zamartwiam po tym co tu każda piszę to zaczęło mi się czarnowidztwo.

Oglądam sobie jakieś artykuły plotkarskie i mnie szlag trafia jak widzę chude modelki i się zastanawiam czy zrzucę ten balast po ciążowy i jak będzie wyglądać moje ciało .
Normalnie tragedia. :)

Do góry