reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cześć kobitki...

Przedewszystkim gratulacje Volka - zazdroszczę!

U mnie sytuacja wyglada tak, że siedzę od wczoraj na sali porodowej, bo na patologii nie ma miejsc.. Na szczęście sala pojedyncza z własną łazienką, więc nie jest źle.

W kolejnych zapisach ktg nie ujawniły się kolejne spadki tętna. Dziecko jest ruchliwe i ogólnie wszystko ok. Jednak lekarz powiedział, ze wypiszą mnie dopiero po weekendzie, bo woli poobserwować... Gadałam z położną i ona mówi z kolei że lekarz nie może mnie wypisać i ma związane ręce, ale że kobiety w takich wypadkach wychodzą na własną rękę...

Gadałam z mężem i rodzicami. Postanowiliśmy, że jak do wieczora będzie wszystko ok to się wypisuję.

reklama
Volka super ze wychodzisz!! :D

Isia udanej podróży! ;)

Alia trzymaj się kochana! :) &&

Bar bra ja już byłam kiedyś na liście prawie na samym dole Ale wyslalam Ci wiadomość jak co :D

Udanych wizyt dzisiaj!

Ja czekam cierpliwie kiedy w tym miesiącu przyjdzie kasa aczkolwiek czekam do poniedziałku i znowu będę pisać skargę do pipu :D i dziękuję

Ja dopiero teraz wstałam mój pojechał do Gliwic zaliczac jakiś przedmiot a ja nie mam jakoś planów żadnych ani na dzień Ani pomysłu na obiad...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Aliaolio oni trzymają trzy dni minimum bo za tyle zwraca nfz. To.mowil lekarz na obchodzie do dziewczyn które chciały wyjść bo się dobrze czuły.
Volka super że wchodzisz. Nie ma to jak w domu
Co do zachowań ludzi w stosunku do ciężarnych to najbardziej życzliwe są starsze kobiety. Za ich czasów obowiązkiem było puszczanie kobiet w ciąży bez kolejki. A teraz znieczulica straszna
Szczególnie wśród młodych mężczyzn. Wydaje mi się że to kwestia wychowania i nieuswiadamiania. Teraz ta młodzież jest okropnie egoistyczna!
Przyszedl mi tez dziś szumis. Fajny

Teraz trzymamy tylko za aliaolio i proszę żeby żadna już nie zazdrościła i do szpitala jeszcze się nie wybierała ;)

Volka! to świetna wiadomość ! :)

Aliaolio, 3 mam kciuki by wszystko było po Waszej myśli :)

a ja dziś miałam zły sen, starsza pani oszukała mnie na żurawinę :p kupiłam od niej pół opakowania, czyli jakieś 100 g za 25 zł, potem jak głupia przeżywałam, że dałam się tak sfrajerować, tym bardziej,że po tą żurawinkę szłam na koniec miasta :p problem jest głębszy, bo potem czekałam na kuriera i nie miałam czym zapłacić :p musiałabym lecieć do bankomatu ;) dobrze,że to tylko sen ;)

My dziś z mężem jedziemy ze znajomymi w góry na weekend, także odezwę się w ndz. po powrocie lub w pon. do usłyszenia!
3majcie się ciepło :)

Volka super wiadomość :)
Aliaolio mam nadzieję że sytuacja szybko się ustabilizuje i nie będziesz musiała spędzać czasu w szpitalu.
Widzę że powoli robi się tu więcej lutówek niż marcówek ;)
Jeszcze trochę i z terminem na koniec marca będę tu się czuć nieswojo :)

reklama
Witam mamusie :)
Was nadrobic to niezla sztuka :) Wczoraj tylko poczytalam i wrzucilam linki z cwiczen i nie mialam czasu wiecej napisac :) Wczoraj nic ciekawego sie nie dzialo,na chwile w pracy bylam ,pojezdzilismy po sklepachz moim i tyle. Z LIlka po poludniu bylam na zakupach bo dostala od babci 50 zl na urodziny i chciala cos z ubrania z Kraina Lodu.Udalo nam sie sukienke z 35 zl kupic i w kwiatki grubsze leginsy za 16.50.I LIlka zdziwiona ze tylko tyle.To jej mowie ze takie rzeczy sa drogie niestety .Dzis w sukience juz poszla do przedszkola :)

U nas dzis prawie 5 stopni na plusie,snieg rano padal ale teraz topnieje wszystko.A mi sie zaczyna moje cisnienie nie podobac,strasznie skacze ostatnio :( Teraz w ciagu 2 min mialam :110/52,tet 76,123/116 tetn.89,99/92 tetn.110....I od kilku dni jakos slabo mi,ciezko oddech zlapac...kurcze zeby po tych tabl na tetno takie akcje ? :(

Do góry