reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Aliaolio &&&&& za poprawę

Bar Bra Ty z Knurowa jesteś? Ja 22 lata na Śląsku mieszkałam w Mikolowie, i w Gliwicach studiowałam i z Knurowa i okolic mam znajomych, dopiero po ślubie sie na Podkarpacie do męża przeprowadziłam. Twoje okolice nie są mi obce ;-) ;)

Dziewczyny ja ta listę zapisze sobie na kompie i powalcze jutro z tym bo lista mimo wszystko jest długa i nie chce mi tego zatwierdzić a jest bardzo ładna lista :) dlatego ta co jest teraz to roboczą nieaktualna pisać oczywiście można ja sobie będę aktualizować dopóki nie uda mi się tego porządnie zrobić
A zauważyłam że mlodejmamy chyba nigdzie nie ma ani na liście ani w wiadomościach do mnie;)

teraz cos probowalam ale jeszcze jest maly problem wiec ide spac zostawiam to na jutro ale lista raczej uaktualniona z tego co kto do mnie napisal jak cos czekam dalej na wiadomosci do jutra pa

Kurczę mam problem z zasypianiem. Jak nie siku to cierpną mi nogi i ręce, a teraz bobas wariuje i worek treningowy z mojego pęcherza sobie urządził

Tak na szybko... dzień dobry... zaczęłam mój dzień prawie godzinę temu bo Anka chciała iść na dwór i mnie obudziła... a ja M bo po wczorajszym załatwianiu wszystkiego nie umiem chodzić.... tzn ciężko mi się chodzi a jeszcze 3 godziny drogi do Zakopca nas czeka. Tzn 2,5 ale jeszcze tankowanie, bankomat, i do małego na cmentarz obowiązkowo jak przed każdym wyjazdem...
Wczoraj wróciliśmy do domu o godz 21... a wyszliśmy o 7 rano ehhhh
Musieliśmy iść do kantoru a potem do dwóch banków. A to w centrum Katowic, trochę oddalone od siebie :/ w jednym banku były 4 okienka, siedziały 4 kobiety ale była czynna tylko jedna kasa!!!! A 3 osiby chcialy kase wpłacić...do reszty można było iść po informacje, wniosek na kredyt, założyć konto ale wpłacić pieniądze tylko do jednego okienka... nie rozumiem tego w ogóle!!!!! Byłam tak wkurzona że napisałam maila do banku z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji bo w tym banku tak jest zawsze!!!!
A jeszcze wchodzimy i są krzesełka dla ludzi oczekujących. Na jednym siedzi rozkraczony ochroniarz. W wieku mojego M, ok 40 lat. I dla M zabrakło krzesła a ochroniarz mu mówi, tak przy okienku są krzesła to niech Pan sobie przyniesie....
Aaaaaaaaaaaaaaaaa bez komentarza ;) ale M dzielnie stał 20 min a ochroniarz siedział obok mnie hihi
Wstaje dziewczyny z łóżka i pakuje resztę rzeczy i jedziemy :) aaaaaaaaaaaaa Anka jedzie w końcu z nami hihi

Jeszcze tyle rzeczy chciałam Wam napisać ale to później! Teraz trzymajcie się dzielnie i miłego dnia!
Aliaolio trzymaj się dzielnie w tym szpitalu...
Clodi mieszkam na Zarzeczu ;)
Fanti powiedz spokojnie synowi prawdę jaka jest z tym chłopakiem ale bez emocji- wiem, że łatwo się pisze hihi
Cocosh super z kasą ;)
Barbra fajny ksiądz Wam się trafił!!!

reklama
Isia to też niedaleko mojego rodzinnego miasta :laugh2:. Co do banków to ciężka sprawa, zawsze kolejki, dlatego ja z wpłatomatu juz tylko korzystam, super ułatwienie, chociaż nie każdy bank ma tą opcje

Do góry