reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Aliaolio &&&&& za poprawę

Bar Bra Ty z Knurowa jesteś? Ja 22 lata na Śląsku mieszkałam w Mikolowie, i w Gliwicach studiowałam i z Knurowa i okolic mam znajomych, dopiero po ślubie sie na Podkarpacie do męża przeprowadziłam. Twoje okolice nie są mi obce ;-) ;)

Dziewczyny ja ta listę zapisze sobie na kompie i powalcze jutro z tym bo lista mimo wszystko jest długa i nie chce mi tego zatwierdzić a jest bardzo ładna lista :) dlatego ta co jest teraz to roboczą nieaktualna pisać oczywiście można ja sobie będę aktualizować dopóki nie uda mi się tego porządnie zrobić
A zauważyłam że mlodejmamy chyba nigdzie nie ma ani na liście ani w wiadomościach do mnie;)

teraz cos probowalam ale jeszcze jest maly problem wiec ide spac zostawiam to na jutro ale lista raczej uaktualniona z tego co kto do mnie napisal jak cos czekam dalej na wiadomosci do jutra pa

Kurczę mam problem z zasypianiem. Jak nie siku to cierpną mi nogi i ręce, a teraz bobas wariuje i worek treningowy z mojego pęcherza sobie urządził

Tak na szybko... dzień dobry... zaczęłam mój dzień prawie godzinę temu bo Anka chciała iść na dwór i mnie obudziła... a ja M bo po wczorajszym załatwianiu wszystkiego nie umiem chodzić.... tzn ciężko mi się chodzi a jeszcze 3 godziny drogi do Zakopca nas czeka. Tzn 2,5 ale jeszcze tankowanie, bankomat, i do małego na cmentarz obowiązkowo jak przed każdym wyjazdem...
Wczoraj wróciliśmy do domu o godz 21... a wyszliśmy o 7 rano ehhhh
Musieliśmy iść do kantoru a potem do dwóch banków. A to w centrum Katowic, trochę oddalone od siebie :/ w jednym banku były 4 okienka, siedziały 4 kobiety ale była czynna tylko jedna kasa!!!! A 3 osiby chcialy kase wpłacić...do reszty można było iść po informacje, wniosek na kredyt, założyć konto ale wpłacić pieniądze tylko do jednego okienka... nie rozumiem tego w ogóle!!!!! Byłam tak wkurzona że napisałam maila do banku z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji bo w tym banku tak jest zawsze!!!!
A jeszcze wchodzimy i są krzesełka dla ludzi oczekujących. Na jednym siedzi rozkraczony ochroniarz. W wieku mojego M, ok 40 lat. I dla M zabrakło krzesła a ochroniarz mu mówi, tak przy okienku są krzesła to niech Pan sobie przyniesie....
Aaaaaaaaaaaaaaaaa bez komentarza ;) ale M dzielnie stał 20 min a ochroniarz siedział obok mnie hihi
Wstaje dziewczyny z łóżka i pakuje resztę rzeczy i jedziemy :) aaaaaaaaaaaaa Anka jedzie w końcu z nami hihi

Jeszcze tyle rzeczy chciałam Wam napisać ale to później! Teraz trzymajcie się dzielnie i miłego dnia!
Aliaolio trzymaj się dzielnie w tym szpitalu...
Clodi mieszkam na Zarzeczu ;)
Fanti powiedz spokojnie synowi prawdę jaka jest z tym chłopakiem ale bez emocji- wiem, że łatwo się pisze hihi
Cocosh super z kasą ;)
Barbra fajny ksiądz Wam się trafił!!!

reklama
Isia to też niedaleko mojego rodzinnego miasta :laugh2:. Co do banków to ciężka sprawa, zawsze kolejki, dlatego ja z wpłatomatu juz tylko korzystam, super ułatwienie, chociaż nie każdy bank ma tą opcje

Do góry