reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Aliaolio mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje i niebawem wyjdziesz &&&
Barbra z księdza niezły numer:-D Ja mam wizytę jutro, a będę tylko z Filipkiem, bo R jak zwykle w pracy:oo2: Mam nadzieję, że młody niczego nieodpowiedniego nie wypali- ostatnio ma faze na powtarzanie niecenzuralnych słów:errr:
Isia szerokiej drogi do Zakopca:-) :)
Na mnie czeka fura prania w łazience, ale jak czeka od wczoraj to jeszcze przez pół dnia się jej nic nie stanie;-) ;)

reklama
A co to taka cisza o tej porze??? Czy coś mi się nie ładuje??

Aliaolio trzymamy kciuki za Ciebie i za maleństwo.
Volka to kiedy możemy się spodziewać że wyjdziesz do domu? Ale wytulisz swoich chłopaków jak wrócisz :)
Isia pomocz szanowne cztery literki za mnie :) udanego weekendu.

Hej ja znów na szybko...
Wczoraj jak wyszłam o 8 rano tak do 19 bylam poza domem... Nie licząc dwóch godzin w których zrobiłam szybki obiad...
Czytałam Was ale nie miałam czasu pisać... Zaraz znów wychodzę, dzis kardiologiczne badania z młodym,przepływy itd. Potem zakupy... Potem znów szybki obiad i może sie zdrzemne bo wczoraj juz o 20 wykonczona bylam ale spać nie umiałam. I juz od 5 nie śpię... Ehh ciężki będzie ten miesiąc :\
Alia trzymaj sie ... Trzymam kciuki byś szybko wrocila do domu...
Bar ja mam termin z OM na 9.03 a z USG na 29.02. Będzie syn Alex. :)

Witajcie
Aliaolio trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś szybko wróciła do domku z maluszkiem w brzuszku.
Isia udanego wypoczynku :-)
Bar Bra u mnie nic się nie zmieniło.
Witam nowe mamusie :-)
Ja dziś na 20 mam usg, mam nadzieję że wszystko u synka dobrze bo ostatnie usg miałam w 20 tygodniu.
Miłego dnia

Dzien dobry!!! [emoji6]

Cos dzis tu spokojnie :) prawie jak w swieta [emoji16]

Isia- udanego wypoczynku!:)

Alia- daj znac co u Ciebie. Mocno trzymamy kciuki!

Bar- fantastyczny ksiadz. Az mi szczenka opadla. Dobrze, ze sie jeszcze taki uchowal. Moze nie wszystko stracone [emoji6]

Serduszko i Siwa- dajcie znac jak tam badania! [emoji5]️

Aliaolio i violka &&&& za szybki powrot do domu.
Isia szerokiej drogi
Na u mnie w pracy.... zwolnienia, dzis na ostrzalludzie agencyjni. Mam nadzieję, ze dociagne do konca stycznia....

Aliaolio mam nadzieję, że kryzys już zażegnany i szykujesz się do domu.
Volka gratulacje.
Isia - udanej podróży i miłego wypoczynku :)

reklama
Mam dzisiaj podły nastrój.
Kolejna noc koszmarów. Męża w śnie z domu wyrzuciłam i powiedziałam, że córki więcej nie zobaczy za granie na ps4 :p

Martwię się też wszystkim naokoło. A to ile ZUS kasy wypłaci i kiedy, a to, że koleś od zlecenia nie zapłacił jeszcze a zaraz drzwi mają przyjść.

Składamy też sprawę w sądzie odnośnie kolesia, który kupił od nas udziały spółce i nie zapłacił 2 rat a to 10 000 zł.
Pracą się martwię - muszę program skończyć a nie zamiast mózgu mam trociny.

Za tydzień echo serca i też się zamartwiam po tym co tu każda piszę to zaczęło mi się czarnowidztwo.

Oglądam sobie jakieś artykuły plotkarskie i mnie szlag trafia jak widzę chude modelki i się zastanawiam czy zrzucę ten balast po ciążowy i jak będzie wyglądać moje ciało .
Normalnie tragedia. :)

Do góry