reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja dopiero wstalam ide coś zjeść i dalej leżeć wiadomości widziałam i mam wszystko spisane dziś zrobię aktualizację i mam nadzieję ostatnia wersje listy :)
Młodamama szkoda że ją uziemiona bo byśmy się spotkały w Gliwicach :(

Volka super wiadomość :)

Alioolio trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze &&

Cocos zamartwianie się chyba już na stałe się wpisze w nasze życie, jak nasze dzieciaczki będą już na świecie to dopiero się zacznie ;P A teraz głowa do góry i nie myśl, że jak którejś się coś dzieje to tobie zaraz też :) Ja panikuje za każdym razem jak odbieram wyniki, a tak coś nie tak, a z reguły wszystko się dzieje z powodu ciąży i jest ok :)

Dziewczyny, a że mój dzidziuś dwa tygodnie większy niż wychodzi z OM to jest duże prawdopodobieństwo, że się szybciej urodzi? Czy to nie zależne od wielkości dzidzi?

Juana ja mam podobnie termin, więc nie będziesz sama ;) nie mam zamiar wcześniej rodzić :D

Dzastibasti nigdy nie wiadomo, kiedy nasze maluchy wyjdą :) może urodzisz trochę wcześniej.

Cocosh nie zamartwiaj się, mała na pewno zdrowa.

Volka gratuluję :)

aliaolio ciekawe co za akcję miał mały z tym tętnem. Szybkiego powrotu d domku.

Fanti nieciekawie z tą rodziną kolegi. Może jednak dotarło coś do syna.

Barbra ja jednak będę nieugięta i nie podam do tabelki mojego imienia :p już raz mnie znaleziono na forum i dmucham na zimne. Mój synek ma mieć na imię Piotruś :).

Udanych wypadów w góry dziewczyny :)

Cień dziś w końcu muszę poćwiczyć coś z Twojej listy.

Volka super pozytywna wiadomość
Aliaolio kciuki zaciśnięte.
Dziewczyny mój synek też wyprzedzał termin z OM o ok. 2 tygodnie i co przenosiłam go 5 dni więc jak bobasy będą gotowe to wyskoczą.

Witam

Ja napiszę tylko tyle, że u nas wszystko OK, ale totalny brak czasu mam na forum, internet.

Dzieci, dom, sprzątanie i tak w kółko.

reklama
Kasia w ujastku. Nie pamiętam nazwiska Pani Doktor. Robię prywatnie. Mi ciąża prowadzi były ordynator ujastka i podobno w Krakowie tylko 2 lekarzy robi echo plodu.

Do góry