reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja dopiero wstalam ide coś zjeść i dalej leżeć wiadomości widziałam i mam wszystko spisane dziś zrobię aktualizację i mam nadzieję ostatnia wersje listy :)
Młodamama szkoda że ją uziemiona bo byśmy się spotkały w Gliwicach :(

Volka super wiadomość :)

Alioolio trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze &&

Cocos zamartwianie się chyba już na stałe się wpisze w nasze życie, jak nasze dzieciaczki będą już na świecie to dopiero się zacznie ;P A teraz głowa do góry i nie myśl, że jak którejś się coś dzieje to tobie zaraz też :) Ja panikuje za każdym razem jak odbieram wyniki, a tak coś nie tak, a z reguły wszystko się dzieje z powodu ciąży i jest ok :)

Dziewczyny, a że mój dzidziuś dwa tygodnie większy niż wychodzi z OM to jest duże prawdopodobieństwo, że się szybciej urodzi? Czy to nie zależne od wielkości dzidzi?

Juana ja mam podobnie termin, więc nie będziesz sama ;) nie mam zamiar wcześniej rodzić :D

Dzastibasti nigdy nie wiadomo, kiedy nasze maluchy wyjdą :) może urodzisz trochę wcześniej.

Cocosh nie zamartwiaj się, mała na pewno zdrowa.

Volka gratuluję :)

aliaolio ciekawe co za akcję miał mały z tym tętnem. Szybkiego powrotu d domku.

Fanti nieciekawie z tą rodziną kolegi. Może jednak dotarło coś do syna.

Barbra ja jednak będę nieugięta i nie podam do tabelki mojego imienia :p już raz mnie znaleziono na forum i dmucham na zimne. Mój synek ma mieć na imię Piotruś :).

Udanych wypadów w góry dziewczyny :)

Cień dziś w końcu muszę poćwiczyć coś z Twojej listy.

Volka super pozytywna wiadomość
Aliaolio kciuki zaciśnięte.
Dziewczyny mój synek też wyprzedzał termin z OM o ok. 2 tygodnie i co przenosiłam go 5 dni więc jak bobasy będą gotowe to wyskoczą.

Witam

Ja napiszę tylko tyle, że u nas wszystko OK, ale totalny brak czasu mam na forum, internet.

Dzieci, dom, sprzątanie i tak w kółko.

reklama
Kasia w ujastku. Nie pamiętam nazwiska Pani Doktor. Robię prywatnie. Mi ciąża prowadzi były ordynator ujastka i podobno w Krakowie tylko 2 lekarzy robi echo plodu.

Do góry