reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Wiejskie szkoły mają swoje plusy i minusy. Mieszkamy pod miastem i mamy swoją szkołę i gimnazjum.
Jest bezpieczniej, nie jesteśmy anonimowi, łatwiej nam się upilnować itd..
Ale właśnie- nie jesteśmy anonimowi, nauczyciele to niestety też różni ludzie i bywają stronniczy patrząc przez pryzmat rodziny a nie ucznia, Wszyscy wszystko o wszystkich wiedzą..
A co do liceum najlepszego w mieście- chodziłam to takiego. Teraz nikomu nie polecę! Ja chodziłam do liceum z najlepszą renomą i najlepiej ocenianego w mieście. Pracuję we Wrocłwiu.. czy ktokolwiek wie we Wrocławiu co oznacza mój ogólniak? Czy kogoś to obchodzi?
Dla mojego pracodawcy nawet uczelnia się nie liczy tak naprawdę.. :/

reklama
I bardzo dobrze ,że dziś mało aktywne bylyscie, bo i tak długa lektura była do nadrobienia -teraz możecie już dużo pisać ,bo i ja jestem wolna.

Tak więc u mnie dziś szał zakupów , kupiłam sobie sukienkę ciążowa na ten ślub. No i choinka ubrana j trochę ogarnelismy z mężem ;) także dzień ardzo aktywny ..

Zgadzam się z fanti co do umieszczania zdjęć w internecie. Nie mam żadnych złych skojarzeń z tym ,że patrze na takie foty w necie,ale w życiu bym takiego tam nie zamieściła. Mój mąż kąpal się małym od malenkosci czasami. I tez mam zdjęcia małego w wannie , jednak to prywatne i bardzo osobiste . Tylu pedofilii będzie na to patrzeć i nie powiem co robić ,a nie wspomnę o wysmiewaniu tych dzieci gdy dorosną przez rówieśników itp ... jeśli chodzi o nagość dzieci to bardzo mnie razi w oczy jak takie maluszki biegają nago po plaży itp. Bo dla mnie oczywiście to nic takiego ,ale dla zboka raj na ziemi

Bar bra jak ktg?

Cocosh kuchnia piękna:) Perspektywa szkoły z basenem "za płotem" super:biggrin2:
Barbra a Ty w szpitalu zostaniesz aż do rozwiązania czy może wypuszczą Cię wcześniej?
Bursztynek piękne te wianeczki:biggrin2: Ja czasem też lubię zrobić coś twórczego, aczkolwiek mam strasznie słomiany zapał i po zrobieniu trzech rzeczy już mi się nie chce:zawstydzona/y:
My jutro wybieramy się na zakupy. Musimy oddać na złom stare auto, którym mąż jeździł do pracy, więc 500 zł wpadnie na Święta:-D Porządków jakiś wielkich nie robiłam, bo raczej będziemy w rozjazdach. Muszę jakieś ciasto upiec, ale jeszcze nie mam pomysłu;P

Probuje was nadrobic, ale ciezko mi to idzie...

Synus mi zdrowieje, zaczal rozrabiac w koncu:) czyli antybiotyki, inhalacje i zastrzyki zaczynaja dzialac:) jest szansa, ze nie wyladujemy na swieta w szpitalu:)

MlodaMama co do zdjecia... sama sytuacja dla mnie jest zwyczajna-bo gdyby moj Maz chcial wykapac sie razem z synkiem to nie mialabym absolutnie nic przeciwko. Nagosc jest u nas normalna i zdrowa. Ale zamieszczanie takich zdjec w internecie dla mnie jest nie do przyjecia.. nigdy nie wrzucilabym w internet zdjec mojego golego dziecka. Nawet takich zdjec nie robie. Nie widze sensu...

Fanti ja wage tez w kat wstawilam i niech tam stoi az do wiosny!;D ten urlop w Polsce coraz bardziej mnie poszerza i dodaje kilogramow[emoji14] chyba powietrze mi nie sluzy :-D :-D :-D

Ja tez uwazam ze umieszczanie takich zdjec w internecie jest delikatnie powoedziane "niestosowne" .Pamietajmy ze w internecie nie jestesmy anonimowi.

Ktg ok zobaczymy co powiedzą jutro bo mam mieć jakieś badania :)
Na ile mnie zostawia to nie wiem święta na pewno w szpitalu potem to nie wiadomo mam nadzieję że będzie ok zaloza krążek i puszcza do domu
Teraz pojedlismy i lezymy bo w sumie to tylko na siusiu i do jedzenia mogę się podnieść tak to lezymy

reklama
Do góry