reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Wiejskie szkoły mają swoje plusy i minusy. Mieszkamy pod miastem i mamy swoją szkołę i gimnazjum.
Jest bezpieczniej, nie jesteśmy anonimowi, łatwiej nam się upilnować itd..
Ale właśnie- nie jesteśmy anonimowi, nauczyciele to niestety też różni ludzie i bywają stronniczy patrząc przez pryzmat rodziny a nie ucznia, Wszyscy wszystko o wszystkich wiedzą..
A co do liceum najlepszego w mieście- chodziłam to takiego. Teraz nikomu nie polecę! Ja chodziłam do liceum z najlepszą renomą i najlepiej ocenianego w mieście. Pracuję we Wrocłwiu.. czy ktokolwiek wie we Wrocławiu co oznacza mój ogólniak? Czy kogoś to obchodzi?
Dla mojego pracodawcy nawet uczelnia się nie liczy tak naprawdę.. :/

reklama
I bardzo dobrze ,że dziś mało aktywne bylyscie, bo i tak długa lektura była do nadrobienia -teraz możecie już dużo pisać ,bo i ja jestem wolna.

Tak więc u mnie dziś szał zakupów , kupiłam sobie sukienkę ciążowa na ten ślub. No i choinka ubrana j trochę ogarnelismy z mężem ;) także dzień ardzo aktywny ..

Zgadzam się z fanti co do umieszczania zdjęć w internecie. Nie mam żadnych złych skojarzeń z tym ,że patrze na takie foty w necie,ale w życiu bym takiego tam nie zamieściła. Mój mąż kąpal się małym od malenkosci czasami. I tez mam zdjęcia małego w wannie , jednak to prywatne i bardzo osobiste . Tylu pedofilii będzie na to patrzeć i nie powiem co robić ,a nie wspomnę o wysmiewaniu tych dzieci gdy dorosną przez rówieśników itp ... jeśli chodzi o nagość dzieci to bardzo mnie razi w oczy jak takie maluszki biegają nago po plaży itp. Bo dla mnie oczywiście to nic takiego ,ale dla zboka raj na ziemi

Bar bra jak ktg?

Cocosh kuchnia piękna:) Perspektywa szkoły z basenem "za płotem" super:biggrin2:
Barbra a Ty w szpitalu zostaniesz aż do rozwiązania czy może wypuszczą Cię wcześniej?
Bursztynek piękne te wianeczki:biggrin2: Ja czasem też lubię zrobić coś twórczego, aczkolwiek mam strasznie słomiany zapał i po zrobieniu trzech rzeczy już mi się nie chce:zawstydzona/y:
My jutro wybieramy się na zakupy. Musimy oddać na złom stare auto, którym mąż jeździł do pracy, więc 500 zł wpadnie na Święta:-D Porządków jakiś wielkich nie robiłam, bo raczej będziemy w rozjazdach. Muszę jakieś ciasto upiec, ale jeszcze nie mam pomysłu;P

Probuje was nadrobic, ale ciezko mi to idzie...

Synus mi zdrowieje, zaczal rozrabiac w koncu:) czyli antybiotyki, inhalacje i zastrzyki zaczynaja dzialac:) jest szansa, ze nie wyladujemy na swieta w szpitalu:)

MlodaMama co do zdjecia... sama sytuacja dla mnie jest zwyczajna-bo gdyby moj Maz chcial wykapac sie razem z synkiem to nie mialabym absolutnie nic przeciwko. Nagosc jest u nas normalna i zdrowa. Ale zamieszczanie takich zdjec w internecie dla mnie jest nie do przyjecia.. nigdy nie wrzucilabym w internet zdjec mojego golego dziecka. Nawet takich zdjec nie robie. Nie widze sensu...

Fanti ja wage tez w kat wstawilam i niech tam stoi az do wiosny!;D ten urlop w Polsce coraz bardziej mnie poszerza i dodaje kilogramow[emoji14] chyba powietrze mi nie sluzy :-D :-D :-D

Ja tez uwazam ze umieszczanie takich zdjec w internecie jest delikatnie powoedziane "niestosowne" .Pamietajmy ze w internecie nie jestesmy anonimowi.

Ktg ok zobaczymy co powiedzą jutro bo mam mieć jakieś badania :)
Na ile mnie zostawia to nie wiem święta na pewno w szpitalu potem to nie wiadomo mam nadzieję że będzie ok zaloza krążek i puszcza do domu
Teraz pojedlismy i lezymy bo w sumie to tylko na siusiu i do jedzenia mogę się podnieść tak to lezymy

reklama
Do góry