reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Barbra dobrze, że u Was wszystko się normuje :) bardzo mnie to cieszy!
Co do zdjęć dziecka to ja jestem zdania, że trzeba myśleć jakie zdjęcia się zamieszcza w internecie...

Ja miałam leżaczek przy małym i był bardzo potrzebny. Ale miałam zwykły bez bajerów. teraz chce kupić z Fisher Price. Widziałam u koleżanki i bardziej mi się podoba

Isia ja mam ten lezaczek 3w1 tiny love i dla mnie byl wystarczający, bardzo duzo korzystalismy z funkcji kolyski jak sie malej przysnelo w salonie. Tak samo duzo byl w uzyciu jak mala nie chciala w lozeczku lezec, a bylo cos do roboty w domu. Jedyna wada "sam" sie nie buja, a na dywanie ciezko go bylo bujac. Do karmienia dla mnie bardzo niewygodny - moze ze 2 razy cos w nim jadla, wolalam krzeselko ;) a i on jest do 18 kg, czasami mala jeszcze w nim siada. Do tego ma jakies melodyjki, gra jak dziecko uderzy raczka w karuzelke i wibracje niby uspokajajace, ale u nas to nigdy nie dzialalo.

Rany nie myslalam ze kiedykolwiek to powiem ale juz mam dosyc zakupow, a tyle jeszcze na liscie do dokupienia :baffled:

reklama
Do góry