reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
a ja jak zwykle chyba się wychylam :) bo dla mnie w tym zdjęciu nie ma nic co było by niestosowne do opublikowania. Mężczyźnie nic nie widać, dziecku też nie. Normalnie bawią się w wannie i śmieją. Tyle samo co zdjęcie na plaży jakby ich posadzić w wodzie po kolana.
Ja ogólnie nie jest za jakąkolwiek publikacją zdjęć z życia prywatnego. Na moim koncie na FB nie mam znajomych tylko służy mi do sprawdzania zniżek w sklepach dostępnych tylko tam.
Uważam natomiast, że nie możemy popadać w paranoję. Na świecie są i będą źli ludzie.
Doszukiwanie się zła we wszystkim w bajkach, w zabawie ojca z dzieckiem, w kąpieli to nie jest nic dobrego. dziecko powinno widzieć nasze ciało takim jakie jest. Nie mówię tu o paradowaniu toples po domu ale nie ma też nic strasznego, że córka widzi piersi mamy czy syn penisa taty. Chyba dobrze dziecku pokazać prawdziwe ciało a nie te przeróbki photoshopa , żeby się kochało i akceptowało :p
Kompletnie nie rozumiem też jak można się wstydzić tego, że mama pokazuję nasze zdjęcia jak mieliśmy 2 latka i nie mieliśmy majtek - przecież to są najsłodsze zdjęcia na świecie a to że mamy narządy płciowe to jest naturalne i nie wiem co w tym wstydliwego. Ja chyba inna jestem :)
Nie przeszkadza mi tez publiczne karmienie piersią :p
W całej akcji kolesia chodziło o porowokację i właśnie reakcję ludzi. został zlinczowany bo pokazał się z dzieckiem. Wolałabym żeby moi koledzy takie zdjęcia wrzucali niż z pobytu w egipcie jak się prężą na bsenie :p

Co do leżaczka to ja mam dostać od koleżanki i bardzo się cieszę. Nie wiem czy się przyda ale przynajmniej sparwdzę a wydatek mniej zawsze :)

Cocosh a mnie dziwi że ludzie nie używają słowa penis czy wagina... Zuzka zna te słowa i są dla niej normalne.... Co mam jej mówić, że mamy siske czy pindke? Albo siusiaka... i też to niektórych burzy...

Ja mam po Bartusiu ten leżaczek co pokazała Fanti. . U mnie sie sprswdzil rewelacyjnie. Ale teraz będę chciała kupić taki co sam się będzie bujal -wtedy będę mogła zająć się synkiem, a mała trochę się pokolysze gdzieś przy nas.

Nie zebym J miała coś do kąpieli rodzic dziecko ale nie trzeba tego upubliczniac :p

Bp ja bym teraz raczej nie chciała oglądać swoich nagich zdjęć z dziecinstwa na Facebooku u mojej mamy :D
Ja bym wolała, żeby moja mama opublikowała moje nagie zdjęcia (serio pzrecież to normalne) jak miałam kilka latek niż swoje zdjęcia w bikini jak się pręży i robi dziubek albo wystawia jezyk :p

Ja nie chcialabym zeby jakis zbok skorzystal ze zdjec mojego dziecka i robil sobie przyjemnosci oglafajac je bo postanowilam je upublicznic.Sa granice i tez nie chcialabym zeby moja mama wstawiala moje nagie foto z dziecinstwa na jakies portale spolecznosciowe.

Isia dla mnie slowo wagina jest zbyt "medyczne". Nigdy tak nie mowilam i nie uzywam tego slowa. Mowie pipka albo cipka. A chlopaki mają siusiaka albo pitka. Co to za roznica jakiego slowa sie uzywa? Bo nie rozumiem troche.

reklama
Mój syn wie co to penis ale od małego mówiliśmy dzyndzel więc to jakieś swojskie bardziej mu się wydaje.. A u kobiety jakoś go nie interesuje nazwa.. więc nic na siłę..

Do góry