reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cisza cisza :p aż to takie nienaturalne :)
Ja dzisiaj nic :/ leze oglądam tv platam sie po mieszkaniu... włączyłam pranie jedno wyprasowalam bo miałam parę rzeczy (to chyba z nudów )bo ja nie prasuje...
Jutro szkoła rodzenia więc się doczekać nie mogę :D

Tak patrzę na ten stos reklamowek i worokow z ubrankami i chyba będę musiała każdego podzielić :D w praniu bo jak mi za woode przyjdzie to 3 miesiace bede płacić haha

reklama
Hmm to czy pokazujesz się dziecku nago to każdego sprawa indywidualna. Ale zamieszczanie takich zdjęć w Internecie to już mega niesmaczne. Nic dziwnego że od razu został oceniony i przyklejono mu łatkę.

Okna pomyte w koncu, choineczka ubrana, zaraz jeszcze pranie powieszę i poskladam i kuchnię ogarnę... w tygodniu reszta bo już nie mam mocy, a jeszcze trzeba iść do domku sufity poszlifować... Dobrze, że tam nisko bardzo, na stojąco sięgam. :-p
Jutro do mojego gin i może zdążę zwolnienie do pracy zawieźć, a potem szkoła rodzenia. W środę 3 prenatalne... Planujemy wziąć o 70 zł droższy pakiet czyli 350 i mieć na pamiątkę film 3d:rolleyes2:
Tydzień pełen wrażeń.

Noooo heloooo !!! Oczywiście, że to naturalne. Nazwanie tego zboczonym tylko świadczy o chorobie oceniających - jak można dopatrzyć się czegoś złego w kąpieli ojca z małym dzieckiem?

Sami ostatnio z Misiem zastanawialiśmy się kiedy pierwszy raz weźmiemy ją do wanny z nami.

Fanti nie zgodzę się z Tobą tym razem. Niesmaczne jest dla mnie pokazywanie wszędzie cycków i tyłka przez kobiety i ciągle emanowanie wszędzie sexem. Nawet rekalmy proszku teraz muszą być wyuzdane bo jak inaczej przyciągnąć uwagę?
Zdjęcie dla mnie jest urocze i tyle w nim widzę.
Odpycha mnie za to nawet włączenie radia gdzie pani sexownym wyuzdanym głosem reklamuje panele.
Nie mamy telewizjii w domu i nie planujemy a radio puszczamy na kanale z piosenkami dla dzieci bo tak nas wkurza

Cocosh zgodzę się z Tobą odnośnie reklam wszelakich i wszech obecnego seksu. Jednak to co intymne powinno pozostać intymne. Zachowanie tego taty mnie ogólnie nie rusza Ale nie podoba mi się upublicznienie tego w Internecie.

Fanti dla mnie nie ma w tym nic złego ani strasznie intymnego.Nie ma tam ani gołego tyłka ani narządów płciowych. Więcej nagości pokazują reklamy żelu pod prysznic albo reklamy slipków :p

Mnie przeraziło jak ostatnio szukałam filmiku odnośnie pierwszej kąpieli dziecka i pielęgniarka myła niemowlaka pod jakąś szmatką, żeby nic nie było widać. Przecież to chore.

To tak jak z tą piosenką, nie wiem czy kojarzycie :p
"Kundel bury, kundel bury, penetruje wszystkie dziury"
Dla jednych to piosenka dla dzieci a dla innych piosenka o zoofilii i podwójnej penetracji :p

reklama
Cocosh moze chodzilo o to!ze rodzice nie zgodzili sie na pokazywanie na tym filmie calkiem goluskiego dziecka. Tak w ogole witam niedzielnie. My prawie caly dzien sie obijamy,ale wszystkich nas cos rozklada. My z mezem zakatarzeni,dzieci gardl bolą i temp.im idzie. Jutro jak maz wroci z prcy to chyba do lekarza pojedziemy. Do przedszkola juz nie pojda. Trudno. Robilismy dzis szybkie pierniczki z dr oetkera i chyba na swoeta jeszcze jedne zrobimy. A na obiad zamowilismy sajgonki,bo nic mi sie nie chcialo :p.

Do góry