reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cisza cisza :p aż to takie nienaturalne :)
Ja dzisiaj nic :/ leze oglądam tv platam sie po mieszkaniu... włączyłam pranie jedno wyprasowalam bo miałam parę rzeczy (to chyba z nudów )bo ja nie prasuje...
Jutro szkoła rodzenia więc się doczekać nie mogę :D

Tak patrzę na ten stos reklamowek i worokow z ubrankami i chyba będę musiała każdego podzielić :D w praniu bo jak mi za woode przyjdzie to 3 miesiace bede płacić haha

reklama
Hmm to czy pokazujesz się dziecku nago to każdego sprawa indywidualna. Ale zamieszczanie takich zdjęć w Internecie to już mega niesmaczne. Nic dziwnego że od razu został oceniony i przyklejono mu łatkę.

Okna pomyte w koncu, choineczka ubrana, zaraz jeszcze pranie powieszę i poskladam i kuchnię ogarnę... w tygodniu reszta bo już nie mam mocy, a jeszcze trzeba iść do domku sufity poszlifować... Dobrze, że tam nisko bardzo, na stojąco sięgam. :-p
Jutro do mojego gin i może zdążę zwolnienie do pracy zawieźć, a potem szkoła rodzenia. W środę 3 prenatalne... Planujemy wziąć o 70 zł droższy pakiet czyli 350 i mieć na pamiątkę film 3d:rolleyes2:
Tydzień pełen wrażeń.

Noooo heloooo !!! Oczywiście, że to naturalne. Nazwanie tego zboczonym tylko świadczy o chorobie oceniających - jak można dopatrzyć się czegoś złego w kąpieli ojca z małym dzieckiem?

Sami ostatnio z Misiem zastanawialiśmy się kiedy pierwszy raz weźmiemy ją do wanny z nami.

Fanti nie zgodzę się z Tobą tym razem. Niesmaczne jest dla mnie pokazywanie wszędzie cycków i tyłka przez kobiety i ciągle emanowanie wszędzie sexem. Nawet rekalmy proszku teraz muszą być wyuzdane bo jak inaczej przyciągnąć uwagę?
Zdjęcie dla mnie jest urocze i tyle w nim widzę.
Odpycha mnie za to nawet włączenie radia gdzie pani sexownym wyuzdanym głosem reklamuje panele.
Nie mamy telewizjii w domu i nie planujemy a radio puszczamy na kanale z piosenkami dla dzieci bo tak nas wkurza

Cocosh zgodzę się z Tobą odnośnie reklam wszelakich i wszech obecnego seksu. Jednak to co intymne powinno pozostać intymne. Zachowanie tego taty mnie ogólnie nie rusza Ale nie podoba mi się upublicznienie tego w Internecie.

Fanti dla mnie nie ma w tym nic złego ani strasznie intymnego.Nie ma tam ani gołego tyłka ani narządów płciowych. Więcej nagości pokazują reklamy żelu pod prysznic albo reklamy slipków :p

Mnie przeraziło jak ostatnio szukałam filmiku odnośnie pierwszej kąpieli dziecka i pielęgniarka myła niemowlaka pod jakąś szmatką, żeby nic nie było widać. Przecież to chore.

To tak jak z tą piosenką, nie wiem czy kojarzycie :p
"Kundel bury, kundel bury, penetruje wszystkie dziury"
Dla jednych to piosenka dla dzieci a dla innych piosenka o zoofilii i podwójnej penetracji :p

reklama
Cocosh moze chodzilo o to!ze rodzice nie zgodzili sie na pokazywanie na tym filmie calkiem goluskiego dziecka. Tak w ogole witam niedzielnie. My prawie caly dzien sie obijamy,ale wszystkich nas cos rozklada. My z mezem zakatarzeni,dzieci gardl bolą i temp.im idzie. Jutro jak maz wroci z prcy to chyba do lekarza pojedziemy. Do przedszkola juz nie pojda. Trudno. Robilismy dzis szybkie pierniczki z dr oetkera i chyba na swoeta jeszcze jedne zrobimy. A na obiad zamowilismy sajgonki,bo nic mi sie nie chcialo :p.

Do góry