reklama
natka90
Fanka BB :)
Sliczna fasolka )
Ola ja tez mam takie wzdecia :///
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ola ja tez mam takie wzdecia :///
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
KubusiowaMama
LilithGoth cudna Fasolka! ach, jak ja bym juz chciala Kruszyne podejrzec ale jeszcze co najmniej miesiac czekac trzeba
OLA1990 mysle, ze to wzdecia. Ja tez czasem wygladam jakbym juz brzuch miala ale na tak wczesnym etapie nie jest mozliwe zeby brzuch sie zaokraglal
OLA1990 mysle, ze to wzdecia. Ja tez czasem wygladam jakbym juz brzuch miala ale na tak wczesnym etapie nie jest mozliwe zeby brzuch sie zaokraglal
balladyna
Haha Lilith to witaj w klubie z terminem
nie moge niestety na tel sie pozachwycać Twoją fasoliną.
Ola ja mialam w 5 tyg ogromny brzuch, teraz normalny tylko po jedzeniu na maksa mnie wywala :-)
Dobranoc mamuśki
nie moge niestety na tel sie pozachwycać Twoją fasoliną.
Ola ja mialam w 5 tyg ogromny brzuch, teraz normalny tylko po jedzeniu na maksa mnie wywala :-)
Dobranoc mamuśki
chrobek
Hej
Lilith piękna i duża fasolka, gratulacje.
Sylvi ja bym poczekala do 12 tyg z masażem, w poprzedniej ciąży od 4 miesiąca chodziłam. Ale najlepiej zapytać się gina.
Ja wczoraj miałam stresujacy dzień. Mąż miał wypadek na rowerze. Na szczęście nic groźnego się nie stało. Był w szpitalu na szyciu brody. I ma kilka zadrapan. Spadła mu linka hamulcowa, zaplontala się w nogę i w rezultacie przeleciał przez kierownicę. Całe szczęście że nie wypadł na ulicę.
Lilith piękna i duża fasolka, gratulacje.
Sylvi ja bym poczekala do 12 tyg z masażem, w poprzedniej ciąży od 4 miesiąca chodziłam. Ale najlepiej zapytać się gina.
Ja wczoraj miałam stresujacy dzień. Mąż miał wypadek na rowerze. Na szczęście nic groźnego się nie stało. Był w szpitalu na szyciu brody. I ma kilka zadrapan. Spadła mu linka hamulcowa, zaplontala się w nogę i w rezultacie przeleciał przez kierownicę. Całe szczęście że nie wypadł na ulicę.
balladyna
Chrobek o kurcze niebezpieczna sprawa, ma mąż szczęście albo sie umial wybronić przy upadku.
Mnie tez zaczynają plecy boleć.
Mnie tez zaczynają plecy boleć.
LilithGoth
Hej dziewczyny, ja jak wczoraj usnelam po 23 tak o 10 z corcia wstalam. Oby tak zawsze dlugo spala a przynajmniej przez nastepne 7 miesiecy.
Chropek dobrze ze mezowi nic powaznego sie nie stalo.
Sylvi moze skonsultuj z lekarzem kiedy mozesz umowic sie na masarz plecow wiesz do 3 miesiaca trzeba raczej omijac takie zabiegi przynajmniej tak mi sie wydaje.
Mi wczoraj ginek od razu powiedzial ze czeka mnie kolejna cesarka ehhh to juz trzecia znowu bede obolala, no i kazal obserwowac blizne czy nic z nia sie nie dzieje, teraz caly czas sprawdzam jak nawiedzona.
Dzisiaj jade nad morze z dzieciaczkami a niech poszaleja
Chropek dobrze ze mezowi nic powaznego sie nie stalo.
Sylvi moze skonsultuj z lekarzem kiedy mozesz umowic sie na masarz plecow wiesz do 3 miesiaca trzeba raczej omijac takie zabiegi przynajmniej tak mi sie wydaje.
Mi wczoraj ginek od razu powiedzial ze czeka mnie kolejna cesarka ehhh to juz trzecia znowu bede obolala, no i kazal obserwowac blizne czy nic z nia sie nie dzieje, teraz caly czas sprawdzam jak nawiedzona.
Dzisiaj jade nad morze z dzieciaczkami a niech poszaleja
reklama