LilithGoth
Fanka BB :)
Miało być aliszia a nie slodziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eniola witaj i gratulacje!
Dziewczyny, ja Was podziwiam, ze z takim luzem podchodzicie do cesarki. Ja to sie tak strasznie tego boje. Caly poprzedni porod (51godz) modlilam sie zeby tylko sie cesarka nie skonczylotak sie balam ciecia na szczescie Synus sie dzielnie trzymal i udalo sie naturalnie urodzic
Eniola witaj i gratulacje :-) widzę że jesteśmy w tym samym wieku
Mnie poród przeraża, ale chyba wolę naturalny niż cesarkę...
Zaraz na zakupy a potem na grilla idziemy, jak mi każą pić to będzie wesoło, będę musiała jakoś się wyplątać :-)
Byłam wczoraj na wizycie i jestem załamana. Pęcherzyk 21 mm a zarodka brak! :-( jak to możliwe??????
Na pierwszym usg byłam 6.07 i zarodek był u miał 1.4 mm, gin mówił że za mały jak na początek 6 tyg. Więc poszłam w piątek ddo innego i zarodek miał 2.7 mm, nie było słychać serduszka, a Pęcherzyk 15 mm. Gin powiedział że zarodek o tydzień mniejszy niż wynika z OM, ale ze tak się często zdarza. Więc poszłam wczoraj po tygodniu czy zarodek rośnie a go tam nie było. W środę mam iść na oddział zrobić jeszcze jedno usg na innym sprzęcie i przez innego lekarza w celu potwierdzenia pustego jaja płodowego :-(
O masakra chyba bym nie dała rady tak mi się wydaje ale mimo wszystko wolałabym naturalnie ale jestem chudziutka to słyszałam że może być z tym problem :/