reklama
iskierka2610
Fanka BB :)
U mnie kończy się albo kupa albo gazami. Wieczorem zasypia dlugo przy cycu i spi dlugo az musze go budzic. A o 5-6 sie budzi i znow placz, prezenie i raczki. Do trzech miesięcy no to jeszcze prawie dwa.
iskierka2610
Oj mam nadzieje. Nawet na spacerze jeszcze z nim nie byłam bo się boje ze krzyk będzie. No ale chociaż tego cyca tylko pije a butla na razie nie ruszana. Ciekawe ile mu gram przybędzie na samym cycu. Poniedziałek albo wtorek pójdę na ważenie to się okaże.
ewciiik
Iskierka spróbuj spacerów bo możesz sie pozytywnie zdziwić. Jak na moja już nic nie działa to wsadzam do wozka i jadę i spokój nagle także polecam. A jak wyjedziesz i zacznie płakać to na spokojnie albo przestanie albo wrócicie. Chyba nikogo nie zszokuje płaczące niemowlę. A Ty sie przełamiesz i bedzie coraz lepiej
wszystkozajete
Moderatorka
Iskierka spróbuj spacerów bo możesz sie pozytywnie zdziwić. Jak na moja już nic nie działa to wsadzam do wozka i jadę i spokój nagle także polecam. A jak wyjedziesz i zacznie płakać to na spokojnie albo przestanie albo wrócicie. Chyba nikogo nie zszokuje płaczące niemowlę. A Ty sie przełamiesz i bedzie coraz lepiej
Dokładnie w dodatku u nas zazwyczaj spacer "wytrzęsie" wielką kupę więc w brzuszku robi się lżej.
babymamusia
Huk.. napisałam że dziś usnal ale obudzil się i znowu to samo.U mnie kończy się albo kupa albo gazami. Wieczorem zasypia dlugo przy cycu i spi dlugo az musze go budzic. A o 5-6 sie budzi i znow placz, prezenie i raczki. Do trzech miesięcy no to jeszcze prawie dwa.
Ja siedzę i rycze z nim.. bo już ku.wa nie wiem co mu zrobić .
Wydarlam się na E że nas z kolka zostawił i poszedł i oo sobota. [emoji58]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
iskierka2610
No musze w końcu wyjść. Dzisiaj świeci słońce ale tak wieje ze przez okno widziałam jak dla babki beret zwiewa. Mi też czasami się chce wyć jak nie wiem co już robic. Nie martw się mój też wychodzi z domu. A jak ktoś pyta jak tam maly to mówi ze płacze cały czas. I ktoś mówi ze przewalone to odpowiada ze dla niego nie tylko Izka ma przewalone.