reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Raczej nic nie szkodzi. Ta moja od laktacji powiedziała ze z sacharoza jest mniej tego enzymu i kazała mi drugi kupić. Tylko ze u mnie w żadnej aptece nie było o musiałam z internetowej apteki zamawiać. Ja pochwaliłam wczoraj małego a dziś powtórka z rozrywki. Dalej maruda i cyc non stop.
bo dzieci nie mozna chwalić.. zawsze jak Amelke pochwale to pozniej szatan w nią wstępuje:p

reklama
A mi mały coś wymiotował.juz miałam na pogotowie jechać ale pomyślałam ze najpierw zadzwonię sie mamy zapytać. No i chyba znalazłam winowajcę tych wymiotów. Jak mały sie najadł i mu sie odbiło to go na brzuszku położyłam i zasnął wiec go przełożyłam do łóżeczka ale położyłam go na lewym boku to sie obrócił na plecy to ja go znowu na bok bo coś mi za często na prawa stronę główkę obraca...No i mama uważa ze po prostu żołądek miał pełny No i jak go dwa razy przełożyłam to trochę mu ten żołądek sie ścisnął i stad ale będę z mężem sprawdzać na zmianę w nocy jak sie czuje i jak to sie nie powtórzy to znaczy ze jest ok a jak by wymiotował to kierunek pogotowie

Ania wstrzymaj sie z tym pogotowiem jakby wymioty były częściej i bardzo nasilone.
Pomysl co Ty byś zrobiła jakbyś sie najadła pod korek i ktoś by Cie na brzuch położył?

Noc nam minęła spokojnie, mały obudził sie o 2 w nocy bo zgłodniał, zjadł nawet w miarę,nie za dużo tak jak wczoraj, teraz tez wcina...ja mu daje jeść jedynie jak widzę ze jest naprawdę głodny, zwyczaju aby tylko possać to on nie ma, jak widzę ze juz sie tylko bawi to wtedy widzę ze nie jest głodny. Wymiotów juz nie było, teraz tez widać ze jeszcze spać sie wybiera, tylko pytanie czy szybko zaśnie,bo ma w zwyczaju po 5 sie budzić i czasem nie spać do 12.

Położyłam wczoraj na brzuchu bo tak mi mama powiedziała ze aby mały nie miał kołek to sie kładzie 15 min przed jedzeniem na brzuszku i po, bo wtedy jelitka bardziej zaczynaja pracować. Sadze ze raczej mama nie chce zaszkodzić jej wnukowi wiec tu bardziej chyba chodziło to ze malutki po prostu za dużo zjadł...

reklama
Położyłam wczoraj na brzuchu bo tak mi mama powiedziała ze aby mały nie miał kołek to sie kładzie 15 min przed jedzeniem na brzuszku i po, bo wtedy jelitka bardziej zaczynaja pracować. Sadze ze raczej mama nie chce zaszkodzić jej wnukowi wiec tu bardziej chyba chodziło to ze malutki po prostu za dużo zjadł...

Anka najedz się zupy pod korek i od razu koniecznie na brzuch. Zobaczymy, czy się nie porzygasz. Po jedzeniu dopiero jakieś pół godziny możesz spróbować a nie od razu. Potem na pogotowie będziesz latać bo Ci dziecko rzyga.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry