reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ale mnie pediatra wq... miała przyjść na 10.. czekałam 1.15h i nie przyszła nawet nie zadzwoniła. Glupia cipa. Dzwoniąc do tej przychodni życzę powodzenia się przebić przez automat. Nie będę czekać w nieskończoność aż łaskawie się pojawi..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Chamstwo

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz nie mam siły ściągać pokarmu po każdym karmieniu. Śpię po godzinie po każdym karmieniu a nawet mniej. Juz tyle czasu ściągam i pijen ta miksture na pobudsenie a dalej jak kot naplakal.

Ja juz nie mam siły ściągać pokarmu po każdym karmieniu. Śpię po godzinie po każdym karmieniu a nawet mniej. Juz tyle czasu ściągam i pijen ta miksture na pobudsenie a dalej jak kot naplakal.
U mnie podobnie :) właśnie chyba ostatni raz sciagnelam. Nie wiem czy że 2 ml by się uzbieralo. Nie da się, robiłam co mogłam a nie udało się z przyczyn naprawdę niezależnych ode mnie. Jeśli masz jeszcze siłę to walcz, a jeśli nie to po prostu daj spokój dla własnego komfortu psychicznego :)

Zabieram się za sprzątanie bo Antosia śpi ale to spanie to ma takie... Wierci się, przeciąga, kweka. Pierdki ja co jakiś czas męczą i stąd chyba śpi tak niespokojnie. Ale może coś mi się uda zrobić :)

U mnie podobnie :) właśnie chyba ostatni raz sciagnelam. Nie wiem czy że 2 ml by się uzbieralo. Nie da się, robiłam co mogłam a nie udało się z przyczyn naprawdę niezależnych ode mnie. Jeśli masz jeszcze siłę to walcz, a jeśli nie to po prostu daj spokój dla własnego komfortu psychicznego :)

Zabieram się za sprzątanie bo Antosia śpi ale to spanie to ma takie... Wierci się, przeciąga, kweka. Pierdki ja co jakiś czas męczą i stąd chyba śpi tak niespokojnie. Ale może coś mi się uda zrobić :)

Ja jeszcze spróbuję. Mam nadzieje ze coś się ruszy. Jak na razie jak było tak jest i jeszcze mały nerwus straszny. Ciągle wybucha płaczem i nogami wierzga a na koniec robi kupę i spokój. Pewnie brzuch go pobolewa.

Ja jeszcze spróbuję. Mam nadzieje ze coś się ruszy. Jak na razie jak było tak jest i jeszcze mały nerwus straszny. Ciągle wybucha płaczem i nogami wierzga a na koniec robi kupę i spokój. Pewnie brzuch go pobolewa.
Próbuj. U mnie już za długo bez efektu jest. Ale za Ciebie trzymam kciuki :)

Usypiam właśnie Antosie bo chciałam dzisiaj umyć łazienkę chociaż.

Próbuj. U mnie już za długo bez efektu jest. Ale za Ciebie trzymam kciuki :)

Usypiam właśnie Antosie bo chciałam dzisiaj umyć łazienkę chociaż.

No ja od poniedziałku dopiero wiec jeszcze czasu trzeba.

Mój juz śpi a ja ściągam. Pójdę się kąpać i zaraz znów karmienie i ściąganie i tak non stop.

Dziewczyny mam pytanie, jakie macie metody uspokajania dziecko? Jesli widzicie ze nerwowa je albo po ruchach raczkamj i nozkami ze jest nerwowe. Co wtedy robicie jesli dotychczasowe metody zawodza...

Weszlam zeby podziekowac Aga6, moj od wczoraj na cycowej butli i jakby mi dziecko podmienili.. zero gazow, prawie zero placzu ;) spi, spi i spi!! Troche robory z tym jest, ale i tak mam wiecej czasu. Ufff, oby tak zostalo na dluzej.

Dziewczyny mam pytanie, jakie macie metody uspokajania dziecko? Jesli widzicie ze nerwowa je albo po ruchach raczkamj i nozkami ze jest nerwowe. Co wtedy robicie jesli dotychczasowe metody zawodza...

Dlaczego uważasz, że niepłaczące dziecko ruszające rączkami i nóżkami jest nerwowe i coś z tym trzeba robić? I co rozumiesz jako "dotychczasowe metody"?

Doszliście do ładu z jedzeniem? Karmisz mlekiem zamiast wody?

reklama
Dziecko ma prawo ruszać rączkami i nóżkami i wcale nie oznacza to, że jest nerwowe. To nie lalka, która położyła bez ruchu ;)

Do góry